Vadai Ágnes írásban kereste meg a minisztert. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel kereste meg Csák János kultúráért és innovációért felelős minisztert azzal kapcsolatban, hogy „Miért kerül folyton idegállapotba Vidnyánszky Attila?”

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Threesome Csák Jankó földjén

Érdekes hármas került a képernyőmre

index.hu: „Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel kereste meg Csák János kultúráért és innovációért felelős minisztert azzal kapcsolatban, hogy ’Miért kerül folyton idegállapotba Vidnyánszky Attila?’” – amire Csák János helyett Zsigó Róbert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára válaszolt Vadai Ágnes kérdésére: „Bízom abban is, hogy vezérigazgató úrra tett megjegyzését pártelnöke miniszterelnökként tett, egykor elhíresült kijelentéseinek felidézését követően képes lesz átértékelni”.
Közvetlenül utána a portálon: „A Hegedű Ünnepe, Concerto Mesteriskola, tematikus napok és koncertek – a 2024/25-ös évad újdonságai mellett a Concerto Budapest a tőle megszokott módon ismét rendkívül széles repertoárt felölelő, világsztárokban gazdag programmal várja a klasszikus zene kedvelőit. Az Évad Művésze Baráti Kristóf Kossuth-díjas hegedűművész, aki karmesteri szerepben is megjelenik a zenekar koncertjein a Zeneakadémián és a Müpában.” erősen reklámízű rajongói cikk.
Ami azért is érdekes, mert eszembe juttatja a Párt központi napilapja egy 16 májusi opus -át amiben „lerántja a leplet” (Hogyan került a legjobbak közé a Fesztiválzenekar?) a BFZ-ről, amit évek óta (azóta is) rendre a világ 10 legjobbja közé választanak:
„A lista az összeállítók ízlését tükrözi, és noha a zenekar valóban magasan jegyzett, ez alapján bajosan határozható meg, hogy valóban a tíz legjobb között van-”
és egyébként is: „Fischer Iván ’lefölözni’ a szakmát, és együttese így válhatott az egyik legjobbá.”!! =))
Aztán jött a derék nepszava.hu: „Sorozatos verbális abúzus miatt felmondott egy csellista a Concerto Budapest zenekarnál, a minisztérium vizsgálódik
Az Eszenyi-ügy és az együttesnél zajló bántalmazási eset apropóján arra is kíváncsiak voltunk, hogy a felfokozott lelkiállapot, a művészi érzékenység és az agresszió szükségszerűen kéz a kézben jár-e.”! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy kétes hírű kifejezés reneszánszát éli =))

economX.hu: „Orbán Balázs: Ezekből a multikból nem kérünk – Economx Exclusive Pogátsa Zoltánnal”

Már a felvezető sem semmi „miniszterelnök politikai igazgatója az Economx Exclusive című műsorában Pogátsa Zoltánnak elmondta: bár a magyar gazdaság jelentős növekedést ért el az elmúlt évtizedekben, további fejlődés és innováció szükséges ahhoz, hogy elkerülje a visszaesést és valóban gazdag, fejlett országgá váljunk.”, de aztán gyütt a kijelentés:
„Magyarország nem vár olyan multinacionális cégeket az országba, akik nem hajlandók bekapcsolódni a KUTATÁS-FEJLESZTÉSi programok vérkeringésébe”.
Igen ez a „jónevű” kutatás-fejlesztés duma ami a létezőben is elég sötét ügyeket próbált leplezni. De mindez eltörpül amellett, hogy manapság az igencsak megnövekedett alkotmányos költségek a nick-neve! =))
Pusztai
@RonaGyuri:--

MO GDP 78%-ÁT, AZ EXPORT 82%-ÁT A MULTIK ADJÁK.

Mars ki multi ha nem tejelsz!
Dr. Proktor
@RonaGyuri: Kutatás-fejlesztést hozni a kétkezi szalagmunkások országába? Ezek megőrültek!
Döntsék már el végre, 14 év és elődei után, hogy mit is akarnak, persze a lopáson kívül, mert azt sikerült előre eltervezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.