Sajó Dávid, a Telex újságírója egy vita hevében a saját Instagramján,felfedte egy zenei producer arcát annak ellenére, hogy a nyilvánosságban ő korábban kifejezetten kerülte azt. A lap azonnal kirúgta. 

A Telex az alábbi közleményt adta ki: Kollégánk, Sajó Dávid, a Telex After rovatvezetője megengedhetetlen szakmai hibát követett el, amikor egy vita hevében a saját Instagramján, ha csak pár percre is, de felfedte egy zenei producer arcát annak ellenére, hogy a nyilvánosságban ő korábban kifejezetten kerülte azt. Ilyet senki sem tehet, egy újságíró pláne nem léphet ki a szakmája keretei közül.

Kollégánk belátta, hogy hibázott, és bocsánatot kért az előadótól. Ezen túl azonban a sokéves közös szakmai munka és érdemei elismerése mellett is úgy döntöttünk, ennek kell hogy legyen következménye, ezért leváltjuk vezetői pozíciójából. A Telex After szakmai vezetésével, a rovatvezetéssel egy másik kollégánkat bízzuk meg: a jövőben Bicsérdi-Fülöp Ádám vezeti majd a rovatot, Dávid a rovat tagjaként dolgozik tovább  – fogalmazott a lap főszerkesztője, Német Tamás. 

Hatalmas botrány és óriási felháborodás – ezért váltották le azonnali hatállyal az ismert újságírót

A zenész soha nem veszi le a maszkját, ez a névjegye Facebook/ Hunred Sins

Forrás: Telex
Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Na jó, de azért ha szégyenli az arcát, akkor minek neki a nyilvánosság ? Annyira okos, hogy már szinte zseniális ? Vagy csúnyákat mond másokról ? Vagy nem akar vitatkozni, ex cathedra és kész ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.