A magyar karmester pozícióban Vaszilij Petrenkót váltja. Az Európai Unió Ifjúsági Zenekara (European Union Youth Orchestra, EUYO) 2024. július 10-én bejelentette, hogy Fischer Ivánt nevezi ki a zenekar zeneigazgatójává. A magyar karmester pozícióban Vaszilij Petrenkót váltja, aki tíz évig volt a társulat vezető karmestere, és jelentős művészi fejlődéshez segítette az ifjúsági zenekart.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Nemo propheta in patria” – tartja a latin,

de meg kell mondjam Fischer hazai negligálásában ennél sokkal ocsmányabb erők működnek

Az Európai Unió Ifjúsági Zenekara (European Union Youth Orchestra, EUYO) 2024. július 10-én bejelentette, hogy Fischer Ivánt nevezi ki a zenekar zeneigazgatójává.
A Budapesti Fesztiválzenekar alapító karmesterét és zenekarát a világ zenei életének meghatározói közé számítják. Számos sikert és elismerést zsebelnek be rendszeresen. Köztük évek óta külön-külön is a világ legjobbjai közé választják (a 6.-7.-helyen). Csak a hazai hivatalos elismerés nem akaródzik összejönni az elmúlt 14évben.
justhpeter
Mert ugye a hazai kultúrális élet vezetése tele van kultúrált vezetőkkel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok