Nehéz a hírességek élete! Nem elég, hogy szinte nincs egy nyugodt percük és hébe-hóba őrültek zaklatják őket, még az adóhivatal is belenéz a pénztárcájukba! Most épp Hajdú Pétert találta meg az APEH, valószínűleg egy „jóindulatú rajongója” által tett bejelentés miatt! Ráadásul még az őszinte véleményét sem mondhatja el egy tévéműsorban!

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ditke27
Igérem most megyek 6-órás oktatásra és a szünetben kávézás közben ráérek és kicsit őt is megsajnálgatom,pont mint Gyurcsányt
aszfaltboy
A hir elolvasása óta nem tudom mi lett velem, reszket a gyomrom.Soha nem hittem,hogy ennyire fogom sajnálni azt aki ok nélkül gazdagodik a mi verejtékünkön.
Egy hatalmas FEKETE PONT az apeh nek,amiért csak most kezdi ezen fehéringes férgek átvizsgálását.
adsl70
juj szegenykem csak az utazassal annyit kolt cirka ami ma egy atlagos agymelletti noverke eves fizetese. Akkor ugye ott a luxus villa amiben fedet lesz a medence... nem is ertem miert kell egy ehezo media ribancot ennyire respektalni... :(
szerintsem kezdjunk gyujteni adomanyt nekik :P
nut1
Az APEH -e tevénykesége esküszöm padlóra tudja tenni az embereket. Tudok olyanokról, akiknél semmi vagyon nincs, mégis megkapták ezt a bizonyos vizsgálatot. Végre ott vizsgálódik, ahol van is valami. Aztán jöhetnek az ügyvédek, magán praxist folytató orvosok, egyéb gazdag celebek, majd a közpénzt elosztók, bank igazgatók csemetéi, feleségei, akik nem dolgoznak mégis hatalmas vagyonnal rendelkeznek. Ne a kkv.-ket tegyék tönkre, akik már amúgy is padlót fogtak.
nut1
Ha, már amúgy is pénzt kell behajtani, kaszálni. Ez még az elöző hozzászólásomhoz tartózik.
adsl70
@nut1: jaj ne legy mar ilyen, mert akinek van vagyona annak van konyvelo, tzanacsado es van ugyvedje is. Pont egy nagy embert fognak boncolgatni? ugyan a kicsit akire mar attol is tele a gatya, ha az APEH epuletbe kell menni. Aztan ezeknek nincs semmi tudasuk mit tehetnek veluk es jol be@ratjak es rogton ala is irja a papirt es orul inkabb a reszlet fizetesnek es azt nyogi mig el.
Tudod tudjon az APEH maj megint maganak jutalmat osztani 400 - 4 millios jutalek itt volt ahirekben.
Bodzaseket meg ugy se merik, mert Mohacsi meg az APEH -ot is lecsukatja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.