Legyen az kezdő, haladó, vagy újrakezdő vegetáriánus táplálkozású egyén, sokan nem tudják, hogyan egyenek megfelelően. Hogyan társítsák az ételeiket, mikor mit egyenek, miből mennyit. Nem elég csak elhagyni a húsféléket és mindenféle állati eredetű élelmiszereket. Ide sorolandóak a tejtermékek, halak, tojások. Minden olyan ételek, még a péktermékek is, tészták, mikben azok összetevőként szerepelnek.

Forrás: HarmoNet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.