Közeledik az Eb, ezzel együtt fokozódik a hangulat is. Az egyik hazai áruházlánc pedig hatalmas akciót hirdetett, amivel tovább srófolja a hangulatot.

Elképesztő akcióval rukkolt elő a CBA és a Príma a foci Eb miatt – Erről mindenképp érdemes tudnia

Fotó: 123rf.com

A CBA és a Príma Facebook posztjában az olvasható: amennyi gólt szerez a válogatott, annyi százalék kedvezményt ad a cég a mérkőzés másnapján a vásárlóknak. A kedvezmény ráadásul az akciós termékekre is vonatkozik – közölte a Pénzcentrum.

A lap szerint Breier Péter, a cég tulajdonosa elmondta: szívesen vállalnak egy ilyen kockázatot, mert azt szeretnék, hogy a válogatott minél több gólt szerezzen, minél jobban szerepeljen.

Az idei labdarúgó Európa-bajnokság hatalmas izgalmakat ígér és most mindenki számára különleges lehetőséget hoz! Az „egy nemzethez tartozás” érzése ilyenkor új értelmet nyer, amire most mi is rácsatlakozunk egy kampánnyal. Része a Gólöröm kedvezmény, amellyel minden vásárlónk még többet spórolhat, a kedvező árú termékek vásárlásával. Ezzel most mindenki nyer! – mondta el Breier Péter, a cég tulajdonosa, aki hozzátette, hogy ha a válogatott nem rúg gólt, a vásárlók akkor is kapnak 1% kedvezményt. Bízunk a válogatott sorozatos győzelmében és a játékosaink gólerős szereplésében. Négy évente szívesen vállalunk ilyen kockázatot, hiszen ezzel családok és háztartások megtakarítását segítjük, vásárlóinkat jutalmazzuk. Garantáltan együtt dobban majd a szívünk, minden magyar gólra

– fogalmazott Breier Péter.

Forrás: penzcentrum.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
és ahány gólt kapnak annyi %-al emelik az árakát.
NKF
Kamu az egész! Csak hülyítenek minket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.