Kanász-Nagy Máté, az LPM párt országgyűlési képviselője és a XIII. került polgármester-jelöltje Karácsony Gergely plakátragasztós akcióját értékelte.

Mióta Szentkirályi Alexandra visszalépett, érezhetően agresszívebbé vált Karácsony Gergely és stábjának kampánya, stratégiájuk sokkal személyeskedőbb és agresszívabb lett, ez rontja pártjuk főpolgármester-jelöltjének esélyeit? -tette fel kérdését a Mandiner.

Kanász-Nagy Máté: "Választási csalást követett el Karácsony Gergely"

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Kanász-Nagy Máté úgy gondolja: ártani nem árthatott ez Vitézy Dávid esélyeinek, sőt még akár előnyünk is származhatott belőle, annak azonban nem örülök, hogy a másik oldal feszültebb, frusztráltabb volt. Még plakátrongáló akciójuk is volt, pár perce hallottam, hogy a választási bizottság elítélte Karácsony Gergely akcióját.

Azaz ez nem volt egy szabályos akció, talán választási csalást követett el Karácsony Gergely, de majd meg kell nézni pontosan, hogy mi áll a választási bizottság határozatában

- mondta a Mandinernek Kanász-Nagy Máté.

Ez arra utal, hogy Karácsony Gergelyék idegeskednek, bennük negatív érzelmek vannak, ami bennünk van viszont, az pozitív, mi egy pozitív izgatottsággal, visszafogottan várjuk az eredményeket – tette hozzá a képviselő.

Forrás: Mandiner.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@NKF: Ha csatlakozik a fideszhez akkor farvizes lesz...
telegdilaci
@Dr. Proktor:Igazság szerint a Fidesz folyamatosan választási csalást követ el ez így rendben van,és hogy nem Magyar állampolgárok is szavazhattak,az önkormányzati és az EU-parlamenti képviselő választáskor ez nem választási csalás véletlenül,a Fidesz mióta kormányon van csak csalással tudott választást nyerni
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Minek?
KisTehen
@C_3PO: hogy kiposztolhassa, mint ner péter tenné :)
Géza
Marhák egymást. Egy kávét kérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.