A szexuális problémák orvosi listáján található egy "betegség", a női hipoaktív szexuális vágy zavar, ami csökkent vagy hiányzó nemi vágyra utal hölgyek esetében. Érdekes kategória, hiszen hogy is tekinthetünk valamit patológiásnak, aminek a valódi természetét sem ismerjük igazán? Remek, hogy létezik "zavar" is, de milyen a női vágy alapállapotban?

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lollipop
hát ez nem valami jó cikk. ha férfi lennék, és eddig nem jöttem volna rá, hogy mi az, amitől beindulnak a nők, akkor nem ez a cikk lenne az, aminek ismeretében szanaszét hódítanám a csajokat :)

nem ennyire bonyolult szerintem a női vágy. sokkal kevésbé vizuális, és sokkal másabb ingerekre van szükség, mint a férfiak esetében, de egyáltalán nem ilyen homályos és körkörös vagy lienáris vagy miamanó :)
Soma
Folyamatosan ezt akarják nekünk nőknek bebizonyitani, hogy bennünk kevésbé intenziv a szexuális vágy, meg hogy mi szinte csak érzelmi összekapcsoltsággal együtt vágyunk rá.
"Magyarán a vágy sokszor "nem testi" formában, hanem csak érzelmi-gondolati síkon van jelen, anélkül, hogy követné a fokozódó izgalmi állapot."- irja ez az irás is.
Nekem évek óta igen gyakran visszatérő témám a szex, a nemi vágy, és több tucat, több száz nőtársammal beszélgettem erről a témáról.Igenis minket is igen gyakran elönt a vágy, "csak úgy" magától, mindnféle érzelni oda-visszacsatolás és igény nélkül is.egy régi dalszövegemben igy irtam erről:" kirándulni jár bennem a vágy, szemtelenség , hogy gyakran tőlem függetlenül." Persze persze semmi sem független tőlünk, ami bennünk van (sőt, ha magasabbról és holisztikusan nézem, minden-mindennel összefüggésben van, össze van egymással kapcsolva), de bizony a vagina lüktetése, vákumja, szükülése-tágulása, a hiány feszitő érzése az gyakorta csak úgy rátör egy élettel teli nőre, függetlenül attól, hogy a kedvesére gondol-e, vagy sem. És ehhez nem kell néha sem vizuális, sem gondolati inger, egyszerüen csak jön.
Persze sok féle útja van a vágynak és vágy felébredésének...És a lecsititásának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.