Eduardo Rózsa-Florest lőtték le két társával együtt a bolíviai hatóságok, mert állításuk szerint több politikus, köztük Evo Morales elnök ellen terveztek merényletet. Egy budapesti férfit is letartóztattak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idetektiv
Melyik "terrorista" keveredik tűzharcba alsógatyában? Valamiféle merénylethez annyi közük lehet ezeknek a fiúknak, mint amennyire Pákó összehozható a Magyar Gárdával. Sokkal inkább tűnik politikai színjátéknak olyan "merénylőkkel", akik nem már nem beszélhetnek...
rodeotigris
Ha pákó ki tudja mondani tisztán hogy magyar gárda én felvenném a gárdába.Az az X lábú homoki nigger is jó valamire.Pl.:vályog vetés vagy ilyesmi.
paparazzi
@idetektiv: Mégis mit keresne egy frissen végzett erdélyi katona, a balkáni háborúk "hőse" + egy ír terrorista? egy bolíviai hálószobában? Biztos csak kirándulni mentek... Én még azt se zárom ki, hogy a jenkik pénzelték a brigádot és Rózsa csak beépült a muszlim közösségbe.
paparazzi
Mindenesetre érdekes a csávó életútja meg a sztori is. A teljes igazságot soha nem tudjuk meg
idetektiv
@paparazzi: Hm, merénylőnek túl amatőr, turistának túl profi. Szóval, valamilyen ügylet biztosan volt ott, nem zárom ki, hogy a zavarosban próbált(ak) halászni egy kicsit Bolíviában, de elnök elleni merénylet terve aligha jöhet(ett) szóba. Nekem szokványos forgatókönyvnek tűnik az egész, némi titkosszolgálati-katonai-politikai rendezéssel.
idetektiv
És ha nem is lesz igazam, kétségeim igazoltnak tűnnek: a mai Estében Kepes közölt új részleteket Rózsa-Flores bolíviai "küldetéséről". Őket feltehetően egyszerűen kivégezték. Elterelő hadművelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.