Először és utoljára futott az idén Overdose (Túladagolás) Magyarországon, és nyolc hosszal nyert. Overdose-ban az a jó, hogy mondjon bárki bármit, a miénk. És veretlen. Ilyen már rég nem volt. Hogy a miénk legyen, és mindig győzzön. Szent István óta elég ritka ez, mert ha el is kezdődött valami felemelőnek mutatkozó, a vége mindig bukás lett. Lásd Aranycsapat. Várjuk ki tehát a végét, hátha Overdose lesz az első, és ló, aki megfordítja a sorsot.

Forrás: Undock
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Minden esetre nagyon jó lenne, ha ez az értékes, tehetséges nép nem tűnne el a süllyesztőbe. Bár a törekvések a totális megsemmisítést irányozták elő számunkra, de hátha nem sikerül. Ehhez bizony csodára, és már ahogy mondják Isteni segítségre van szükség. Ezt a népet annyira lebutították, hogy már önmaga ellen fordult a butasága.
ugyeugye
persze a parlamentben Lenadvai Botox Ildikónak is az volt a legfőbb problémája, h Orbán Viktor miért a lóversenyen miért nem a holokaust megemlékezésen volt.

Imádom ezt a paripát! Annyira ronda a mozgása, de olyan erő van benne, mint egy vulkánkitörésben. Ez kellene az országnak is!
rodeotigris
Vajon milyen hosszan lehet szteroidokkal tömni egy lovat annélkül hogy baja esne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.