Gáspár Győző (35) hetek óta izgatottan várta az AC Milan érkezését, hogy személyesen is találkozzon a kedvencével, David Beckhammel (33), sőt telekürtölte a sajtót: egy egész napot Beckhammel fog tölteni, és együtt is ebédelnek majd. Így Győzike alapos szervezkedésbe kezdett: felkereste a szervezőket, és felajánlotta segítségét.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
Ki az a győzike?
Jegyzik őt valahol?
Luser...ja ezt nem érti az angolból gyenge gyözzüke.
Evikati
@rodeotigris: mégis milliomos. Lehet, hogy jobban érzi magát luser milliomosként, mint mi győzedelmes, nincstelenként!:-(
furfang
@Evikati: milliomos, de nem a saját tehetségéből, hanem mert a PR szakembereket is mozgató politikának produkálnia kellett egy fiatal cigány embert és családját, akikkel demonstrálhatta, hogy milyen sokra is viheti bárki kevés tudással, bármilyen rasszból származzék is valaki. Önbizalmat akartak önteni a cigányokba, és a nem cigányokba is, "megcsinálták" ezt az embert, mint egy modern mesehőst. Csak hát a baj ott van, hogy aki lent van annak csak magasabbra kellene áhítoznia mint Győzike státusza, aki pedig fenn van, annak nem partner.És az ilyenekből válik depressziós ember függetlenül a pénzétől.
Evikati
@furfang: Mindazt amit leírtál én is így gondolom. Ez az ember nem depressziós, úgy szerepel, ahogy a forgatókönyvet számára megírták. Ha vidámnak kell lennie, akkor röhög, ha bosszankodnia kell, akkor azt csinálja. Ripacskodik sok pénzért.
Bibircsoka
Igazatok van, de mégsem érte el a célját, mert Backham a végén is csak azért fogott vele kezet, hogy nehogy botrány legyen!
Undorítóna tolakodó volt!
Zsuzscsino70
Én nem repdesek Beckhamért, DE (!) ahhoz elég intelligensnek tartom, hogy első ránézésre megállapítsa ki az értelmes, civilizált ember és ki az, aki éppen most mászott le a fáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.