Az már egy korábbi cikkünkből kiderült, hogy turkálóban vásárolni minden szempontból jó döntés. Azonban ahhoz, hogy a lehető legjobban járjunk, ha használtruha-vásárlásra adjuk a fejünket, nem árt tudni néhány alapszabályt. A Női Lapozó a legjobb tippeket gyűjtötte egy csokorba, hogy hogyan legyünk kezdő turisból vérbeli kincsvadászok. A többi már rutin kérdése.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
A barátnőm csalt el először egy fővárosi, nagy turkálóba. Tiltakoztam, de ennek ellenére az első alkalommal rábukkantam egy új szoknyára. Rajta volt az árcédula, 10 euro volt az eredeti ára. 400 Ft-ért sikerült megvásárolnom, évekig a kedvenc ruhadarabom volt. A cikk írója arra utal, hogy csak mások által levetett holmik között lehet keresgélni. Ez nem így van. Én csak új és márkás darabokat vásárolok, igaz nem gyakran bukkanok megfelelőre, de megéri kutatni, mert tized annyiért veszem meg, mint a butikokban. Általában az unokáimnak keresgélek, így nem fáj a szívem, ha fél év múlva kinövik a pólókat, ruhákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.