Az iskolából tartott hazafelé az a 12 éves kiskunlacházi kislány, akit még csütörtökön fogott körbe egy nyolcfős, roma fiatalokból álló társaság. A kislányt ketten lefogták, nyomdafestéket nem tűrő trágár kifejezésekkel illették amíg a többiek a táskáját kiborogatták, zsebeit átkutatták. A sokkos állapotba került kislány, akit - a szülők elmondása szerint - tettleg is bántalmaztak, a rémülettől bepisilt, és később a szerzett sérülések miatt egyik ujját is be kellett gipszelni. A támadók több járókelő megjelenése után menekülőre fogták, de hármukat elkapta a rendőrség. Répás József, Kiskunlacháza polgármesterének információi szerint egy nyolcfős, 12- 16 éves fiatalokból álló csapat támadott rá..

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariomartinez
Furcsa, hogy a rendőrség szóvivője a polgármesternek, és a szülőknek is ellent mondd. Végén még kiderül, hogy a kislány provokálta ki az esetet, sőt, ő támadta meg a romákat akik csak védekeztek.
vasasandrea
Már megint rögtön a romákat kell vádolni??
dr. prédikátor
Na tessék!!! még ilyet,egy 12 éves kislány megtámad egy 8 fős kissebbségi csoportot, sőt még bántalmazza is őket!!!Gondolom fel is jelentik a kislányt bántalmazásért meg rasszizmusért!!!!!
Evikati
@vasasandrea: most ezt viccnek szántad, vagy irónia részedről?
Hiszen elkaptak belőlük hármat és egyértelműen megmondták.
vasasandrea
@Evikati: Ironikusan gondoltam. De a magyar viszonyokon jelenleg a kérdésben, azon se lepődnék meg, ha a végén őket is elengednék, mint a Nóri ügyében. Ott is elfogtak 3 romát.. Csak hát ott a Nóri már nem tudta elmondani mi történt, és nem volt szemtanú... Szóval én semmin se lepődnék meg az ügyben. Érdekes ahogy a rendőrségi szóvivő, már mindent tagad ami eddig kiderült. "nem volt tetlegesség, nem is rabolák ki, stb-stb" Csak tudnám mért kellett akkor gipszbe tenni az ujját? Végén kiderül, csak játszottak, amikor a kislány őrült módon közéjük hajtott a biciglijével és fellökte őket..
mariomartinez
Egy vandál kislány örült módon biciklijével a békésen álldogáló romák közé hajtott! A kislány vandalizmusát, és a száguldó bicikli sebességét jól szemlélteti, hogy még saját maga is ujját törte a becsapódáskor. A száguldó bicikli rémületes gyilkos ereje elől az utolsó pillanatban elugró békés fiatalok, végül kezükkel lefogva próbálták csitítani a tovább tomboló kislányt, de végül érezve a helyzet súlyosságát, és életük veszélyeztetettségét végül életüket mentve menekültek a helyszínről. A rendőrség vizsgálja, lehet e köze a kislánynak a többi romák ellen elkövetett erőszakos bűncselekményhez, továbbá közölték, 50 millió forint jár annak a nyomravezetőnek, aki segíti feltárni annak a bűnszervezetnek a további szálait, aminek vélhetően a kislány is tagja lehetett. A kislány jelenleg előzetes letartóztatásban várja, amíg a kormány dönt és visszaállítja a halálbüntetést, hogy a bíróság végül kellő módon megbüntethesse tettéért.. (álhír)
vasasandrea
Hát igen. Nagy kérdés, hogyan kerül egy bicikliző kislány 8 roma közé? Mindenki tudja, ha van szemben egy csapat roma, akkor saját érdekünkben messziről ki kell őket kerülni.
xu
@vasasandrea: De ott olyan a népsűrűségük, hogy kikerülhetetlenek.
Evikati
@vasasandrea: értem a gondolataidat!
Hulla-hop
Sajnos a rendőrök semmit nem tehetnek velük, mert azonnal rasszizmus a vád. A nagyobb baj az hogy, nagyobb publicitást kap az az eset amikor ilyen tetvek érdeki sérülnek. Az összes média tele lehetne minden nap azokkal az ügyekkel amiket ezek a nyomoroncok követnek el a megyarok sérelmére. De abban nincs semi szenzáció. Mondhatni megszokott napi eset.
jband
@Hulla-hop: Ez az mikor áll már ki végre a fehérek hátrányos megkülönböztetése ellen??
A bűn az bűn fajtól függetlenül. A bünösöket kell elfogni, bármi is legyen a fajtájuk. Mért nagyobb bün romát ölni, mint magyart?
saso13
hol van ilyenkor kolompár orbán,meg mohácsi vikike
jband
Azért milyen furán fest ez a kiskunlacházás cikk a 'miért cigányellenes a magyar társadalom' felirat mellett a címlapon.. Elgondolkodtató, nem?
Diamont Frost
Éppen itt lenne az ideje,ezeknek a beszélő állatoknak a megfékezésére! Bandába tömörülve rettegésben tart/hat/ják a környezetüket.
Csak az a baj,ha /esetleg, netán,egyszer, véletlenül/ egyik-másik börtönbe is kerül....... azt is a mi, közös pénzünk bánja.... mert a börtönöket IS az adóinkból tartják fennt.
Egyszerübb, és olcsóbb is lenne egy villamosszék....
/egye-fene... kifizetném a villanyszámlát/
Attól tartok az ilyen,és ehhez hasonló esetek egyre sürűbben fognak megtörténni.!
A rendőrség fél, nem tesz semmit, a gyerekeket, időseket SENKI sem védi meg!
Addig ,amig a politikusaink VÉDETT környezetben, "szekrényajtók" védelme mellett élnek, és cigányt csak fényképről látnak.... továbbá őket semmiféle attrocitás nem ér a cigányok részéről.... a helyzet csak rosszabbodni fog!
Az egyik ismerősöm mesélte,hogy tetten érte a lakásán a kisebbségi "urakat", amint éppen kutakodtak a szekrényében.. az egyiket elkapta és jól pofánvágta,majd rendőrt hivott.
Mit gondoltok,mi lett a vége??----- a roma úrat kéthavi közmunkára itélték.....a jóember meg,akinek felforgatták az otthonát , a pofonért / mert a cigány feljelentette/ MÁSFÉL ÉV FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNT kapott......
----Hát igen , igy kell igazságot szolgáltatni!!!!
Majd legközelebb meghivja egy kávéra,amig a rend őrei méltóztatnak kijönni.
Mégiscsak jó ötlet volt a gárda, és bevezetnén a szemet- szemért, fogat.fogért jól bevált módszerét.
saso13
renrol. kádár redszer rendörei kellenének ide. nem ez asok taknyos orru takony rendörök akik most vannak.nem kéne elengedni öket 40 évesen nyugdijba lene tapasztalt rendör az utcán. dolgozanak ök is 65 éves korukig.
Helmeczi Krisztián
No comment, mert a végén még moderálás lenne
jband
@KNori: Szerintem te ennek a cikknek az irónikus változatára gondolsz. Az csak arról szolt, hogy mekkora képtelenség, amit a roma vezetők nyilatkoztak az ügyben.
xu
Nem cigányok voltak, hanem új magyarok!
xu
@KNori: Tudod mit jelent az új magyar kifejezés?
ember
@xu: Ne így kérdezd, kérlek. Őszinte, rendes gyerek és nincs humoránál. Nem olyan cinikus még mint mi.
jband
Ha jobban belegondolok, azért itt a szüleinek nem szabadna hagyni, hogy kommentezzen, ha tényleg Ő az. Végén még
Ír valamit amibe beleköthet a romák ügyvédje.. Bár tény, hogy érdekelne, hogy mi történt vele az Ő szemszögéből, és örülnék ha leírná.
qxy
Nem veszitek észre hogy csak azok az ügyek vannak felfújva ahól roma az állítólagos elkövető? Nem hiszem el hogy a fehér gyerek olyan ártatlan hogy nem bántanak senkit ezek akkor angyalok?A frászt provokáció. Minél több a roma hír,Ha az utcán meg látsz egyet már utálod őket.(kápíse)
Imrus005
Az eddigi hozzászólásaimból tudjátok, hogy nagyon ballib irányzatú vagyok. Azonban, van egy határ, ha ez igaz, nem nagyon látok más megoldást, mint odamegyünk (láttam a tévében a házaikat), körülálljuk a feltételezett elkövetők házait. Fél órát kapnak, s maguk adják ki a tetteseket. Politikai oldaltól függetlenül, ennek az egésznek nagyon gyorsan véget kell vetni.
orogordog
Kiskunlacháza cigok azt hiszik az övék a világ. Csak a világ ha átfordul. Könyörögnek, hogy a rendőrség védje őket. Ártatlan gyerekeket kirabolni, nagyon szép dolog. Törvény az törvény.
orogordog
@qxy: Nem láttál még ilyen bandát? Fényes nappal riogatnak, lopnak. De te szeres őket. Majd ha a te autód üvegezik ki egy kővel, akkor mit mondasz? Ne agy, meg késelnek.
qxy
Az én autómat el lopták.Kik? nem lett meg.Két év múlva megláttam a volt autóm rendszámát egy másik autón .Futottam a szervhez! hogy lehet ez.Válasz-Magához ehhez az autóhoz semmi köze. írjak még ilyeneket?Nem roma.Üldözés a városban.17 éves kölök motorral járdán úttesten.Közben gázolás is kétóra hajsza után elkapták mert elütött még egy időst.A szerv mérgében lekevert egy fülest a gyereknek mert még akkor is ki nevette a rendőrt.Végül a rendőr kapott fegyelmit.A gyerek megúszta Apuka elintézte.Írjak még ez sem roma.
xu
És ezt az esetet nevezte K. Orbán "gyerekcsíny"-nek!
orogordog
@qxy: Prés házat széthordták, kifosztották.Rendőrök megfogták másnap kin volt.Csak azért mert a kisebbségtagja.Meg csinálta még tíz másik pincénél.Elfogták kapót halmozottan 1-évet.kár amit okozott k.b. 1,5millió.Ja meg nem egyedül csinálta, de a segédek kiskorúak és nem büntethetők.
xu
Felmerült bennem a gondolat (véletlen). Nem szándékosan engedik, sőt statisztálnak a rabláshoz, lopáshoz az illetékesek? Mennyivel kevesebb segélyt kell így kiosztani, ha szabadon engedem, hogy megdézsmálják a becsületes (és nem becsületes) emberek javait. A politika sokszínű és kifürkészhetetlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.