Papp Zsófia már biztos nem lesz Királynő. A 24 éves lány nem gondolta, hogy baj lehet a 6 éve készült pikáns képekből, ám a versenykiírás feketén-fehéren kimondja: a jelentkezőkről nem készülhet aktfotó. Zsófinak azonnal el kellett hagynia a tábort...

Forrás: Sztárbutik
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
aa es mi el is hisszuk hogy kedves holgyike tenyleg ennyire szoke? Bezzeg a botrany hire nagyobb nepszeruseget nyujt a csatornanak, mint az egesz musor eredetiben.... Akkor most ugye a holgy is es a csatorna is kapja a nyilvanossagot :-) legjobb reklam egy kis botrany :-D
Edy Andre
@adsl70: annyira szánalom ez az ügy. Egészen biztos, hogy az RTL teljesen tudatosan használja ki ezt a bigott, álszent, ostoba, korlátolt gyakorlatot, hogy az aktfotózott csaj nem szerepelhet a versenyen.

Tényleg, miféle hitbizomány ez, hogy cicire vetkőző csaj nem indulhat szépségversenyen? És mér? Akkor már nem szép? Nem értem, túl azon, hogy végtelen nagy ostobaság. Oké, kurva vagy állatospornós ne legyen, de pár ilyen ártatlan fotóért miért ne mehetne valaki egy ilyen szutyok kis versenyre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.