Míg néhány évtizeddel ezelőtt a bográcsos gulyás és a paprikás krumpli volt a kerti mulatságok abszolút favoritja, a vezetést mára átvetették a grillrácson készíthető ételek. Szinte nincs is olyan hús- és zöldségféle, amelyből a megfelelő ízesítést követően ne lehetne ínycsiklandó csemegét varázsolni a faszénparázs fölött. Alábbi összeállításunkban négy fő ételcsoportot foglaltunk össze, két-két recepttel alátámasztva, milyen gazdag ízvilágot rejtenek a teljesen hétköznapinak tűnő ételek is.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.