A tájékoztatás nagyon sok mindenkinek nem állt, és ma sem áll érdekében. Az emberek nagy többségében még mindig van egy gyermeki (sokszor már gyermeteg) jóhiszeműség. Évszázadokon át irányítottak bennünket, elhitetve vallási és társadalmi rendszerek által, hogy ne gondolkozzunk, ne kételkedjünk, majd megmondják nekünk: hogy csináljuk, hogy helyes. Épp ilyen birka módjára mennek leányok, nők, asszonyok százezrei, világszerte milliói nőgyógyászhoz.

Az elmúlt időszakban két olyan esemény is volt a környezetemben, ami bicskanyitogató.

Az egyik egy ismerősöm 16 éves kislánya, aki elmesélte, hogy másfél éve rendszeresen kimaradozik a menstruációja, erre elvitte őt az anyukája a nőgyógyászhoz, aki a szűz leánynak fogamzásgátlót írt föl, hogy a hormon majd helyrehozza a lányka havi ciklusát. Ja, majd a hormon megoldja... Szuper. Gratulálok!

Szerencse, hogy jó pénzért meg lehet venni a "gyógyulást"! Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy a híres Rudolf Streiner-i mondás, miszerint "beteg a gyerek, gyógyítsd meg a szülőt" jelen esetben mennyire igaz. Az anya elmeséléséből tudom, hogy több, mint 5 éve nem él szexuális életet, gimi óta együtt van a férjével, gyermekei apjával, és a 40 éves nő 35 éves kora óta nem pamlagon, hanem parlagon hever. Szemmel látható, ahogy el van benne akadva az életenergia áramlása, épp csak szivárog benne az élet. Nyilvánvaló, hogy ez a blokkolt nőiség kihat a lányára is. No de melyik gyógyszercégnek áll érdekében az önismeret, a lélek gyógyítása?

Ugyanez a helyzet a mesterséges megtermékenyítésnél is. Németországban a társadalombiztosítás fizeti a Hellinger terápiát, azaz a családállítást. Mivel rájöttek, hogy stresszeink, lelki sérüléseink, ezáltal a belénk ivódott negatív minták legnagyobb részét a családunkból hozzuk, és ez oldható, gyógyítható, ami hosszú távon nemcsak az egyének és családok, de ebből adódóan nyilván a társadalom érdeke is, ezért államilag támogatják ezt a nagyszerű módszert, aminek jelenleg egy év elteltével 96 százalékos sikerességet tulajdonítanak.

Ez a gyógyulás Magyarországon az egyre népszerűbb mesterséges megtermékenyítésnél egyáltalán nem érdeke az adott intézetnek, hiszen nekik nem abból jön a pénz, hogy a fizikailag egyébként szülőségre alkalmas emberek spontán módon megfoganjanak, hanem abból, hogy mindenféle lelki gyógyitás nélkül minél hamarabb elkezdődjön a hormonkezelés és beültetés procedúrája. Így hát a szülőségre vágyó párok tetemes többsége (hiába lenne alkalmas fizikailag a szülőségre), önismeret és generációs stresszoldás nélkül belevág a megtermékenyítésbe.

Nekem is van olyan házaspár barátom, akiknek az első gyermek mesterséges megtermékenyítéssel fogant, két és fél év múlva már magától jött a testvérke. Családállítással és kineziológiai oldásokkal nagy eséllyel az első is jöhetett volna magától. Ahogyan erre is van példám. Két barátnőm több, mint 10 évi "kísérletezés" után egy-két kineziológiai oldás után magától megfogant.

A mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó intézetekben elvétve az egy-két helyen levő egy-két pszichológust (amiről azt gondolom, hogy ez a módszer már nem elegendő a minél gyorsabb és hatékonyabb lelki gyógyulásra, ezáltal a spontán megfoganásra), az egészséges pároknál sem javasolják az önismereti és öngyógyító módszereket, amik közül tapasztalataim szerint a kineziológia és Hellinger terápia a leghatékonyabb.

A meddőség okaiként az egyik népszerű site a következőket említi:

"Az okokat sem kell sokáig kutatni:
- Higiénés viszonyok, tájékozatlanság
- abortuszok nagy száma, aránya (szövődményként meddőség lehet)
- nemi úton terjedő betegségek
- kitolódik az első szülés anyai életkora (megélhetés? karrier?)
- környezetszennyezés (Csernobil?)
Sorolhatnánk még sokáig..."

Ja. Sorolhatnák, de nem teszik, mert nem áll érdekükben.

A tudatlanság nem más, mint megvezethetőség, a gyógyszermaffia pedig még inkább rá fog erre menni az elkövetkező években. Itt az ideje felébredni, saját érdekünkben!

Soma Mamagésa hivatalos honlapja

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
na ez egy nagyon jó téma!
Köszi Somamamagésa!!! :)
ArogansAntika
endometriózist is gyógyít az oldás, kötés, energiapumpa, kézrátétel, szúrósan nézés?
madrid86
Soma, szeretem, ahogyan írsz és amiket írsz, olvaslak az nlcafe-n is és a könyveidet is olvastam már. A Hellinger terápiáról rengeteget írsz, és persze érdekelne is a dolog, szerintem nem csak engem, de Magyarországon szerintem csúnya összegeket kell leperkálni az öngyógyításért. :( A pszichológusok (ne legyen igazam) szintén a pénzre mennek a gyógyszergyártókkal kézen fogva, és az öngyógyítás így egyre nehezebbé válik. Miért csak Németországnak, az USÁ-nak és más fejlettebb országoknak érdeke, hogy az állampolgárai boldogok és (lélekben is) egészségesek legyenek?
madrid86
Én speciel Szegeden néztem utána a családállításnak és egy alkalom 15000 Ft. Azért ez fáj!
menasagh
El kell olvasni dr. Lenkei Gábor-tól a Cenzúrázatlan egészség írását......
Lollipop
"Németországban a társadalombiztosítás fizeti a Hellinger terápiát, azaz a családállítást." - ez azért ütött. Hol vagyunk mi ettől? Hogy egyáltalán a magyar orvostársadalom rájöjjön, hogy a tüneti kezelés helyett okokat keressen? Vagy erre üzleti, gazdasági megfontolásokból nem éri meg rájönni?

Nálunk mikor lesz fontosabb az ember egészsége az emberek pénzénél?? Hány évet kell rá várnunk? Tizet? Huszat? Ötvenet?
ArogansAntika
@menasagh: már csak egy kis scientológiai zagyvaság hiányzik...
Lollipop
@ArogansAntika: hogy jön ide a szcientológia? hallottad már azt a szót, hogy pszichoszomatikus?
masterboy
@menasagh: Igen,az pont az a konyv,amit nem szabad kihagyni!!!!
Megdobbento az igazsag.... : )
Talan ebben a konyvben van,hogy az egyik amerikai gyogyszergyar negyedeves netto arbevetele tobb,mint a MOL eves brutto bevetele.....no komment.
masterboy
@madrid86:" Miért csak Németországnak, az USÁ-nak és más fejlettebb országoknak érdeke, hogy az állampolgárai boldogok és (lélekben is) egészségesek legyenek?"
Hogyismondjam......en nem tapasztalom hogy az amerikaiak boldogok es egeszsegesek lennenek.Konkretan egy oriasi biznisz az egeszsegugy,ha van penzed es fizeted a biztositast akkor szo-szo olcson meguszhatsz dolgokat.Ha nincs biztositasod,akkor egy vakbel mutetert kaphatsz egy 45,000 dollaros korhazi szamlat......egy haveromat gerincservvel operaltak,surgossegi,a vege 72,000 dodo.
A lenyeg amit akarok mondani,hogyha van penzed akkor jo vagy,ha nincs,akkor fel is fordulhatsz.....tudom hogy a media mast mond,de ne dolj be nekik! : )
gondolkodo
@pinky: Ha megfigyeled a magyarországi scientológiai "egyházat", érdekes nevek mellett ott találod Lenkeiét -és kotyvalékait, amik közül az OGYI már nem egyet betiltott, Ő más néven újra kihozta!
menasagh
A lényeg az, hogy a zsidó bizniszt nem szabad napvilágra hozni....márpedig az egész egészségügyi tanítás ezen alapul. A gyógyszeres kezelés 90%-ban csak tünetmentesítés, ami nem szünteti meg az okokat. Ez van a könyvben is.
ArogansAntika
@pinky: Dr. (?) Lenkei nevével jött ide...
Azt a szót is hallottam már, hogy villamos-felsővezeték.
Amúgy csak olvasgassátok Lenkeit, vegyétek a termékeit, ha valami érdekes szervezethez szeretnétek tartozni, akkor az Erzsébet krt 5. első emeletére kell felmászni.
menasagh
@ArogansAntika: Antika ne kavard a sz..t, itt nem termékreklámozásról volt szó, hanem a könyvről. elolvastam és tudom miről beszélek, előbb illene elolvasni és azután spekulálni.
ArogansAntika
@menasagh: olvasd el az összes könyvüket. tanfolyamok is vannak.
én szurkolok.
Már hogy lenne szó itt termékreklámozásról? Fel sem merült ilyesmi. Azt csak a zsidók csinálják.
menasagh
@ArogansAntika: Áruld el miért zavar tégedet annyira ez a könyv ?

ArogansAntika
@menasagh: miért? zavar? :)
mintha további könyvek vásárlására bíztattalak volna...
menasagh
@ArogansAntika: Eddig sem a te biztatásodra vásároltam vagy olvastam könyvet..ezért hiába fáradozol. Nem feleltél a kérdésre.
ArogansAntika
@menasagh: nem én kezdtem úgy az egyik kommentet, hogy "el kell ovlasni..."

Amúgy tényleg nem kell a nyugati orvoslást (ami ezek szerint zsidó- és gyógyszermaffia is) igénybe venni. Akinek jobban tetszik, az bátran bízhat a Dr. (?) Lenkeiben, vagy a tévén keresztül energiával (?) gyógyítókban, de akár a fényevőkben is.

Hasonló módon az olasz konyhában se kell bízni (ami egészen egyértelműen a szícíliai maffia kezében lehet), hiszen csak tünetileg kezeli az éhséget. (Megint csak a fényevést tudom javasolni: az legalább nem okozza az éhezésmentesség látszatát se.)
Tessék a mongol konyha előírásait követni!

Az autógyárakban sem szabad bízni, mivel azok a detroiti autómaffia kezében vannak. Ráadásul a levegőt is szennyezik. Régen is megfelelt a ló, most is tessék lovat tartani.

Az informatikai biznisz egyértelműen a japán maffia hatásköre. Valójában a bitek nem is nulákból és egyesekből állnak, hanem A és B betűkből. A hülye világ meg elhitte...
Ha nem lennének számítógépnek nevezett tárgyak (melyek valójában űrlények tojásai), akkor egyértelműen láthatóvá válna, hogy a Föld lapos, és négy teknősbéka tartja a hátán...
menasagh
@ArogansAntika: Szeretsz feltűnősködni...összehordasz füvet-fát...bölcselkedsz, mintha csak te értenéd. Szállj le a magas lóról, itt csak véleménycser történik nem kioktatás, és attól függetlenül mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik. Mit akarsz bizonyítani a zagyva eszmefuttatásoddal, vagy esetleg a tyúkszemedre léptem ?
ugyeugye
@menasagh: ma, 09:45 – válasz erre

sajnos ez a teljes igazság. csak a tüneteket nyomják el, a kiváltó okot nem keresik.

és arról is mélyen hallgatnak, hogy ma a világon a 4. vezető halálok (!) a gyógyszerek mellékhatásinak köszönhető.
Úgyhogy csak ésszel a pirulákkal.

De azért tündérvizet se igyunk... :D

menasagh
@ugyeugye: Azt senki sem állítja, hogy teljesen ellenezni, mellőzni kellene a gyógyszeres kezelést, viszont az orvosok 90%-a amikor oda mensz hozzájuk valami panasszal, komolyabb kivizsgálás nélkül állítja ki a receptet bizonyos gyógyszerek kiváltására.
ugyeugye
@menasagh: így van.
nekem az anyukám egészségét tették tönkre. a végén már a gyógyszerek mellékhatása miatt kialakult problémákat kellett kezelni, de sajnos olyan is volt, amit már soha nem lehet visszaállítani.
latorkuvasz
munkahelyen egy nő megkérdezte a kollégákat:
kiugrom a gyógyszertárba. kell valakinek valami?

sok(!) ember úgy jár a patikába, mintha kocsmázni menne
szóval talán gyógyszermaffia sem kell, elég hülyének lenni

@ugyeugye: :-D
menasagh
@latorkuvasz: Mert ebbe neveltek bele...
latorkuvasz
@menasagh: ??? mibe neveltek bele? hogy jön ez ide?
menasagh
"sok(!) ember úgy jár a patikába, mintha kocsmázni menne
szóval talán gyógyszermaffia sem kell, elég hülyének lenni"
Erre reagáltam....

@latorkuvasz:
latorkuvasz
@menasagh: és ebbe neveltek bele?
oké :-)
menasagh
@latorkuvasz: Te nem úgy csinálod ? Hányszor mentél az orvoshoz, ha megfájdult a fejed, megindult a hasad.....inkább a patika....nem ?
adsl70
juj soma mar nem az "avangard .." iranyzat , a mindig szerettem azokat az embereket akik kepesek a kor es bulvar izlese szerint valtani.
Itt postolok kozzul szerintem sokan fel sem fogjak es mar en se tudom a sok arcu muvesznobol melyik az igazi. De a bulvar vilaga nem ismer "orok " gyozteseket, csak pillanatnyi sztarok vannak akiknek kemenyen kell kuzdeni a rivald fenyert. En egy kicsit komolyabb cikkre gondoltam amit mas forumokon mar kezdenek kapisgalni :) a percre pontosan indulo jarvanyok, amik hatasara emberek millioit lehet oltani es akar kiserletezni is az alanyok onkentes dontese alapjan.
Ja es vannak amikert meg az alanyok meg fizetnek is :D na ez az igazi biznisz.
Gondoltam fogunk legalabb erintolegesen par szot ejteni a patika konszernek csendes korhaz privatizaciorol, ugye senki nem annyira naiv hogy a patikusok akiknek tudjuk mindig vannak vevoik majd engedik az allami illetve onkormanyzati korhazakat es rendeloket masoknak adni?! Ott a sok meses penz naluk akkor mar nem kell gyogyszer ugynokok halozatan keresztul ertekesiteni a termeket, mert sajat korhazaik lesznek es a sajat termekuket fogjak a betegeknek adni. Gondolom ezt masok is latjak csak nem kapcsoljak ossze a dolgokat. Miskolcon szereny latasom szerint ket nagy csaladi patika fogja birtokolni a korhazakat.
Nem hiszem el, hogy a propeller mint kezdo portalnak nem jonne jopl egy olyan sorozat ami szol akkorat, mint a hirosimai durr volt .... minden mai hirekben ott vannak a nyomok amiket csak ossze kell rakni es kesz a cikk. Ha en mezei nem mediaval foglalkozo latom akkor nem hiszem hogy egy media szakijai nem latjak. Csodalkozom is rendesen.
tothlili
Én sem hajigálom befelé a gyógyszereket, de a Lenkei-féle vitaminokat sem. Fáradjon be akinek bármi kétsége van egy Lenkei Egészségcentrumba, fő helyen L. R. Hubbard művei, videói, DVD-i, nem csak a nyugati orvoslást bírálja a doktor úr, hanem a szcientológiának, dianetikában is gyűjti ám a híveket, kérdőíveket töltet ki a vásárlókkal, és a vitaminjai drágábbak, mint a többi, ugyanannyira semmit nem érő készítmények. Tessék gyümölcsöt meg zöldséget fogyasztani, nem Lenkeit meg a szcientológusokat gazdagítani!
libremente
Nem hülye a Soma, csak néha az exhibicionizmusa félreviszi, illetve az ő különleges megnyilvánulásait a hétköznapi ember nem tudja hova rakni, ezért marad az „ez nő hülye” skatulya. Néha oda kell figyelni a furának tűnő emberekre, mert ők nem félnek kimondani a véleményüket és még az is lehet, hogy igazuk van.
Ildiki
@madrid86: Szegeden külső körös Hellinger terápia 6 ezer, oldás 12. És igen, fáj! Nem ez az összeg, hanem a „gyógyulás" folyamata. Mert majd' beledöglesz abba, amikor fölismered a sok kudarc okát, a gyöngeségeidet, a családod gubancait. De az oldás tényleg oldódás... amikor már látod az utadat, a megoldást.
Aki csak olvassa ezeket a sorokat, semmit nem ért meg ebből. Bele kell menni, meg kell élni, „meg kell halni, mielőtt újjászületnél".
ugyeugye
@Ildiki: minden pillanatban meghal valami, de minden pillanatban születik valami, amiért érdemes élni. Ha a régi rossz volt, akkor nem baj, ha elmúlik. :)
Soma
Sziasztok!
Madrid 86, te irtad, hogy milyen sokba kerül a családállitás.Egy alkalom 5ft-tól 15ezerig terjed.Ez egy egész napos terápia, ami olyan mélyről indit el változást, ami adott esetben akár az ember további életútját is meghatározhatja. Egy pszichológus átlag 8-15 ezer ft.között kér egy órára ennyi pénzt, és - sajnálom, ha ezzel bárkit is megbántok- a hatása és hatékonysága nagyon elvétve érhet fel egy jó családállitással.Ráadásul egy családállitás után hónapokat javasolnak várni a következőre. Kineziológushoz sem mehet hetente az ember (mivel egyből a tudatalattival dolgozik, nagyon intanziv), igy átlag 4-6-8 hetente szokott lenni a következő oldás. Konkrétan tudom, hogy amig valaki igazán jó kineziológus lesz, éveken át kell tanulnia, súlyos százezrekért. Nekem 2 oldásom volt a herpeszemen 8 éve, azóta se jött ki.Igaz kifizettem a kineziológusnak 2X10 ezer ft-ot, de ha összeadom az elmúlt 8 évben mennyit költhettem volna jól reklámozott herpesz kenőcsökre, biztos ennél több lenne, nem beszélve arról a kellemetlenségről, ami ezzel megszünt azt életemben.
Egy gyógyitón hatalmas felelsősség van, és ha valóban gyógyitó, akkor olyat tud adni a hozzá fordulónak, ami pénzben nem is mérhető. Egyébként pedig mindennek ára van.
Soma
igen Ildiki, igazad van, sokszor meg kell halni, mielőtt újjászületnél.Én magam is ezt csinálom a lelki wellness-eimen, feltépem a múlt sérüléseit, leviszem a saját poklába, hogy meg merje látni magát kivülről is, és el tudja engedni azt, ami már csak lehúzza őt.A változásért is fizetni kell.
És bár én az elmúlt években igen sok pénzt költöttem terapeutákra, különféle gyógyulási és önismereti módszerekre, az elmúlt 10 évben egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt gyógyszerre szükségem(fogamzásgátlót se szedtem soha), csodákat éltem meg, katarzisokat, és megismertem egy csomó gyógyitó módot, amit átadhatok másnak is.
Tudomásul kell venni, hogy az "ép testben ép lélek" oda-vissza igaz: ép lélek = ép test. És ehhez elengedhetetlen az önismeret, hogy elinduljon az öngyógyitás.
Ildiki
@Soma: Közel 20 éve voltam az első, katarzist nyújtó önismereti kalandomon: fényadáson. Meghatározó volt az élmény! Alig van olyan út, módszer, amit ki ne próbáltam volna! Mindegyik hozzátett az életemhez valamit, mindegyik gazdagította a lelkem, még akkor is, ha némelyik tréning (előtt, alatt) után pokoli kínokat éltem át.
A gyógyszerek pedig – bár látszólag gyógyítanak – gyöngítik a lelket. (Ez szerencsére megfigyelés és nem saját tapasztalat.)
kunerthmarcsi
Sajnos sokan vagyunk, akik gyógyszereket szedünk, mert az egészséges életmódhoz nagyon sok pénz kell. Ha kevesebbe kerülne a gyógynövényből kivont kapszula, ami javítja az életminőséget. biztosan többen vásárolnák. Sajnos egy nyugdíjasnak ez nem megy, pedig nekik lenne igazán szükségük rá.
lacatka
Mennyi ókos srác van itt!Csak úgy tódúl az ész!GRATULÁLOK!
Főleg ,Soma Gézának.
lacatka
Emlékeztetőül: a középkorban, mikór te születtél szivem. K.b. 1 milliárd ember élt a földön.Most 6,5-milliárdan vagyunk!Köszönhetően az orvostudománynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.