A tájékoztatás nagyon sok mindenkinek nem állt, és ma sem áll érdekében. Az emberek nagy többségében még mindig van egy gyermeki (sokszor már gyermeteg) jóhiszeműség. Évszázadokon át irányítottak bennünket, elhitetve vallási és társadalmi rendszerek által, hogy ne gondolkozzunk, ne kételkedjünk, majd megmondják nekünk: hogy csináljuk, hogy helyes. Épp ilyen birka módjára mennek leányok, nők, asszonyok százezrei, világszerte milliói nőgyógyászhoz.

Az elmúlt időszakban két olyan esemény is volt a környezetemben, ami bicskanyitogató.

Az egyik egy ismerősöm 16 éves kislánya, aki elmesélte, hogy másfél éve rendszeresen kimaradozik a menstruációja, erre elvitte őt az anyukája a nőgyógyászhoz, aki a szűz leánynak fogamzásgátlót írt föl, hogy a hormon majd helyrehozza a lányka havi ciklusát. Ja, majd a hormon megoldja... Szuper. Gratulálok!

Szerencse, hogy jó pénzért meg lehet venni a "gyógyulást"! Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy a híres Rudolf Streiner-i mondás, miszerint "beteg a gyerek, gyógyítsd meg a szülőt" jelen esetben mennyire igaz. Az anya elmeséléséből tudom, hogy több, mint 5 éve nem él szexuális életet, gimi óta együtt van a férjével, gyermekei apjával, és a 40 éves nő 35 éves kora óta nem pamlagon, hanem parlagon hever. Szemmel látható, ahogy el van benne akadva az életenergia áramlása, épp csak szivárog benne az élet. Nyilvánvaló, hogy ez a blokkolt nőiség kihat a lányára is. No de melyik gyógyszercégnek áll érdekében az önismeret, a lélek gyógyítása?

Ugyanez a helyzet a mesterséges megtermékenyítésnél is. Németországban a társadalombiztosítás fizeti a Hellinger terápiát, azaz a családállítást. Mivel rájöttek, hogy stresszeink, lelki sérüléseink, ezáltal a belénk ivódott negatív minták legnagyobb részét a családunkból hozzuk, és ez oldható, gyógyítható, ami hosszú távon nemcsak az egyének és családok, de ebből adódóan nyilván a társadalom érdeke is, ezért államilag támogatják ezt a nagyszerű módszert, aminek jelenleg egy év elteltével 96 százalékos sikerességet tulajdonítanak.

Ez a gyógyulás Magyarországon az egyre népszerűbb mesterséges megtermékenyítésnél egyáltalán nem érdeke az adott intézetnek, hiszen nekik nem abból jön a pénz, hogy a fizikailag egyébként szülőségre alkalmas emberek spontán módon megfoganjanak, hanem abból, hogy mindenféle lelki gyógyitás nélkül minél hamarabb elkezdődjön a hormonkezelés és beültetés procedúrája. Így hát a szülőségre vágyó párok tetemes többsége (hiába lenne alkalmas fizikailag a szülőségre), önismeret és generációs stresszoldás nélkül belevág a megtermékenyítésbe.

Nekem is van olyan házaspár barátom, akiknek az első gyermek mesterséges megtermékenyítéssel fogant, két és fél év múlva már magától jött a testvérke. Családállítással és kineziológiai oldásokkal nagy eséllyel az első is jöhetett volna magától. Ahogyan erre is van példám. Két barátnőm több, mint 10 évi "kísérletezés" után egy-két kineziológiai oldás után magától megfogant.

A mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó intézetekben elvétve az egy-két helyen levő egy-két pszichológust (amiről azt gondolom, hogy ez a módszer már nem elegendő a minél gyorsabb és hatékonyabb lelki gyógyulásra, ezáltal a spontán megfoganásra), az egészséges pároknál sem javasolják az önismereti és öngyógyító módszereket, amik közül tapasztalataim szerint a kineziológia és Hellinger terápia a leghatékonyabb.

A meddőség okaiként az egyik népszerű site a következőket említi:

"Az okokat sem kell sokáig kutatni:
- Higiénés viszonyok, tájékozatlanság
- abortuszok nagy száma, aránya (szövődményként meddőség lehet)
- nemi úton terjedő betegségek
- kitolódik az első szülés anyai életkora (megélhetés? karrier?)
- környezetszennyezés (Csernobil?)
Sorolhatnánk még sokáig..."

Ja. Sorolhatnák, de nem teszik, mert nem áll érdekükben.

A tudatlanság nem más, mint megvezethetőség, a gyógyszermaffia pedig még inkább rá fog erre menni az elkövetkező években. Itt az ideje felébredni, saját érdekünkben!

Soma Mamagésa hivatalos honlapja

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kunerthmarcsi
Sajnos sokan vagyunk, akik gyógyszereket szedünk, mert az egészséges életmódhoz nagyon sok pénz kell. Ha kevesebbe kerülne a gyógynövényből kivont kapszula, ami javítja az életminőséget. biztosan többen vásárolnák. Sajnos egy nyugdíjasnak ez nem megy, pedig nekik lenne igazán szükségük rá.
lacatka
Mennyi ókos srác van itt!Csak úgy tódúl az ész!GRATULÁLOK!
Főleg ,Soma Gézának.
lacatka
Emlékeztetőül: a középkorban, mikór te születtél szivem. K.b. 1 milliárd ember élt a földön.Most 6,5-milliárdan vagyunk!Köszönhetően az orvostudománynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.