Anikó gyereket vár, kürtölte világgá tegnap egy nagy példányszámú hetilap. Egy olvasónk viszont beszámolt arról a sajnálatos tényről, hogy a celebet egy nőgyógyászati műtőből tolták ki a szeme láttára a hét elején. Anikó nem állít és nem cáfol semmit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
miert volt neki? es a johiret vagy a becsuletet?
Miket kell ma egyes embereknek gurcolni, hogy a bulvar media reflektorai csak ra vilagitsanak.
Most akkor sajnaljuk mint not aki elveszti a gyerek neveles lehetoseget ( ezen rohog a vakbelem is..) mondjuk a sajat nyilatkozatai alapjan, amennyi fervival volt es annak lenne gyerek aldasa :D az szerentem egy Tokaj kozeli falut megtoltene. Szal termekeny a holgy ez szent igaz a sajat szavai alapjan!
Vagy sajnaljuk az emirsegbol hozot magvat nem tudta szerba szokkenteni es most elesik egy gazdag apa gyerektartasatol?
Most a gyereket vagy a not kell sajnalni vagy magunkat, mert vagyunk ilyen barmok hogy mindent olvasunk.
eutanazia
@adsl70: magunkat, amiért ilyen hírt elolvasunk. Sajnos sokan erre kíváncsiak.
Nagyon sok nővel előfordul hogy a terhesség korai szakaszában elvetél, mégsem írnak róla az újságok. Egyébként ez magánügy......de ez a liba még ezt is közhírré teszi, meggondolatlanul, csak azért hogy címlapra kerüljön.
szolidka
Kár, hogy ezzel az értéktelen nővel ennyit foglalkoznak. Biztosan, hogy kacsa a hír. Ez csak arra jó, hogy ismét állandóan címlapon legyen és különféle bulvár sajtóknak jó pénzért eladhassa a sztorit, jó hosszúra nyújtva, hogy ki volt a nem létező gyermek nem létező apja. Agyrém. A munka az büdös, tehát ilyen marhaságokból kell megélni és hála nekünk - mer elolvassuk - meg is él. A rutin megvan, hiszen az egész családjuk ilyen, éppen ezért egymásnak adják a receptet. El kellen már végre felejteni ezeket patkányokat.
adsl70
jah a Magyar bulvar elvesztette Anikot :) ilyet soha nem fogunk latni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.