Brutális szado-mazo pornót forgattak fényes nappal a főváros egyik kedvelt turistalátványosságának számító Gellérthegyen. A mellbevágó képsorokon a hátrakötözött kezű, Sabrina Sweet (23) néven futó pornósztárt egy másik lány kezdi vetkőztetni, hogy aztán egy pálcával elfenekelje. Később egy férfit elégít ki orálisan, és erőszakosan közösül vele, miközben többször meghúzzák a haját, és csizmával a padhoz nyomják a fejét. A videón három másik, valószínűleg a stábhoz tartozó férfi is látható, akik végignézik a bizarr aktust, ám a háttérben néhány járókelő is feltűnik.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Helmeczi Krisztián
@menasagh: Nem, anno volt a fókuszban róla egy riport. Akkor is balhé volt amikor a rendőrpalota előtt csinálták.
reallatas
Hát a disznó fantáziám nem hagy nyugodni, de szivesen kínoznám én is, csak másképpen s főleg úgy, hogy neki is jó legyen.
mindenlében
menasagh! összekevered a liberalizmust a szabadossággal és izlételenséggel. Demszkynek meg mi köze lenne az egészhez? Inkább a rendőrségnek kelleni csinálni a dolgát, de vszínű el vannak foglava az szakszervezeti szövetségkötéssel
orogordog
Had csinálják. Pár tíz ezer a szereplőknek. Jól is van ez így!?
menasagh
@mindenlében2kanál: Azért annyi köze csak van, hogy mint főpolgármester tudja mi történik a körzetében....
ember
Erkölcsi anarchia. Része a társadalom állapotának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.