A napokban jöttem haza Dániából és Svédországból, ahol is a svéd barátnőm igen érdekes hírrel szolgált. A svédek néhány hónapja hivatalosan is eltörölték a "szűzhártya" kifejezést, helyette a "szűz-pánt"-ot használják, és terjesztik a hétköznapi szóhasználatban is. (Angolul: slid-krans – slid comes from the word slida)

Ugyanis rájöttek, hogy igen sok problémát okozott az a régóta tudott és tapasztalt jelenség, hogy nem minden lány vérzik szüzessége elvesztésekor. Nekem is több olyan barátnőm van, aki arról számolt be, hogy semmiféle fájdalmat nem élt meg az első behatoláskor, és egy csepp vér sem jött belőle. Először furcsálltam, hogy ilyen is van, de az tizedik beszámolónál normálisnak nyugtáztam ezt a jelenséget.

Namármost nyilvánvaló, ha az ilyen jó kis ruganyos szűz-pánttal rendelkező leány egy olyan kultúrába születik, ahol a szűzhártyának, vagyis a szüzességnek jelentősége van (Istenem, mekkora ostobaság a szüzen való férjhezmenetel, de erről majd egy másik alkalommal…), akkor ez a leány igen kellemetlen helyzetbe kerül. Ezt kivédendő, a svédek úgy döntöttek, igazságot tesznek e téren, és felszabadítják a lányokat ez alól a presszió alól, hogy ők nem voltak szüzek, mert nem volt hártyájuk.

Szóval egyes bikáknak (akinek nem inge, nem veszi magára), mostmár nem a véres lepedő mutogatására, hanem az őszinteségre és a bizalomra érdemes fókuszálni.

Soma Mamagésa hivatalos honlapja

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakokati
@5hazi: Azért nem teljesen így van ez. Ha akarod ha nem mindig a nö választ. Még ha bizaran hangzik, ez a dolog. Mert mindig a nö a befogadó. (most nem beszélünk a homoszexuális kapcsolatokról) maradunk csak a heteroszexuális téren. Bárhogy csóválod a fejed ezen, ha még ez a beszólás felkavarta a gyomromat - mert az ilyen csak Téged minösít- de ám legyen, ez a világfelfogásod. A fent említett állításról többször is meggyözödtem a családállításokon.
5hazi
@bakokati: Valamit nagyon nem jól értelmeztél kedves!! Ez a beszóllás nem a világfelfogásom hanem az egymondatos igazság ,akár hiszed akár nem!! De szivesen leforditom neked is,hogy megértsd azt amit te is állitasz! Más variációban az ominózus mondat:

Szereted nem szereted ez van.

Akarod nem akarod ez van.

Megkapod vagy nem kapod ez van.

Én ugyan azt mondom mint te,majd a nő eldönti,hiszen ebből "áll az élete"/génjei/,hogy megszerezze a szerinte legjobbat és ezért mindenre képes!! Ne tagadd!! Mert a nő ha elismeri ha nem mindennap azért küzd ,hogy eladja magát! Nehogy félreértsd megint!!Megnyugtatásodra 24 éve élek boldog házasságban és még mindig ugyan abban,hát ettől kavarodott fel a gyomrod?

Lollipop
@Bibircsoka: nézzcsak, mittaláltam neked!! ;-)

Rátkai Dávid - a Kalandra Fal szexi úszómestere! Szexi videó csak csajoknak!
www.propeller.hu/bulvar/561777-ratkai-david-a-kalandra-fal-szexi-uszomestere-szexi-video-csak-csajoknak

Sajnos nem csúszik le az úszónadrág :)
bakokati
@5hazi: A beszólás nem volt ínyemre,én nem szeretem használni ezt a dugod nem dugod kifejezést. Ez az ami felkavarta a gyomrom. Hogy mire képes más nö, tudom látom,a saját képességeimet fejlesztem, pozitív módon.De mindenki értelmezheti ezt, ahogy akarja. Eladni magam nem kell, nem érzem ezt. Örülök, hogy boldog házasságban élsz és kívánom, hogy továbbra is legyen az. A legjobb megszerzése mindenkinél más.
zia
@menasagh: Ha beleülteted a férfit egy lavór vízbe és a nemi szerve lebeg akkor még szűz, ha lesüllyed akkor nem, de lehet hogy fordítva van. Egyszer régen a nagynénémtől hallottam. De nyilván ez sem igaz csak valami hülye babona.
menasagh
@zia: Nem pontosan így van...ugyanis ha a víz felszínén lebeg a herezacskó annak az a jele, hogy üres...kiürítette...tehát nem szűz inkább kielégült.....:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.