Tizennyolc és a halál közötti, nemzőképes nőt akarok! – mondta a Borsnak Benkő Dániel, aki ősztől feleséget keres az RTL Klub új show-jában. A lantművész mától várja a bevállalós hölgyek jelentkezését, akik nem csak hozzámennének, de esetleg gyermeket is szülnének neki.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
Néhány éve még , az "ilyen benkőféléket" kényszerzubbonnyal vitték Lipótmezőre!!----- Ma..... ő a sztááár..... a NAGY CELEB !!! Hányás!!
szöszmösz
Zia! Elbizonytalanodtam Benkő ügyben barátaim meggyöztek. A gazdatestekről és az RTL Klubról nem változott a véleményem, de a Benkő nem beteg. Az egész csak biznisz. Ugyan is kit érdekel a lantmüvész, Ő tudatosan felépítette az új imázsát. Ez Nála belefér.
szöszmösz
Zia! Meghívnálak a barátaim közé, szégyen, de nem tudom hohgyan kell.
Lajos10
@zia: Az a helyzet hogy ez nem a normális emberekről szól nem hiszem hogy maradi vagy sőt nékem is 2 gyerekem van feleségem .De Benkőt is tisztelem vagyis inkább a művészetét el kell is merni .De ez nem őróla szól ez csak biznisz .
reallatas
Tetszik tudni minden az Anyeginről szól.

@Lajos10: Hajazol a valódira!
zia
@szöszmösz: Köszönöm a meghívást, megtisztelsz vele. Bejelöltelek, neked annyi a dolgod, hody rákattintasz a nevemre, akkor megjelenik az én profilom, ott rákattintasz a meghívom a barátaim közé szövegre.

Egyébként Benkőt, amikor még lant művész volt nagyon szerettem..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.