Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
A félelem munkált bennük, a politikai haszonszerzés vágya, mert azt hiszik, így megnyerhetnek valamit. "

Ezzel egyetértek.......de, Tisztelt Pallagi Ferenc nem Mónikának hívták az áldozatot, hanem Nórának..........(egy kis tisztelet nem ártana az áldozat felé sem)
Az írott sajtó pedig össze-vissza beszél, hazudik, felfúj dolgokat, ők ezt milyen indittatásból teszik? Nekik miért érdekük elmérgesíteni az amúgy is kényes helyzetet?
És mi van a gyújtogatással, ahol szintén rasszizmust kiáltottak, de nagy valószínűséggel biztosítási csalás volt............
És egy valamit nem szabad elfelejteni : Nem bűnös addig amíg azt be nem bizonyították.......És bennem továbbra is motoszkál valami, az hogy mindenáron prudukálni kellett egy tettest, .politikai szempontból, legjobb az, ha nem roma........
ugyeugye
@zia: Mónika. pfff.
őszintén - mit várhatnánk Pallagi Ferenctől? pont ő tör lándzsát a magyar sajtó felett? ugyanmár.
menasagh
Nem lesz itt semmivel tisztább a levegő, mert mindig akad aki bele fog fingani a finomlisztbe......az ilyen dolgok 90%-át mesterségesen gerjesztik, hol politikai okokból, hol haszonból.....mert nem az olvasó, a hétköznapi ember az, aki a kivizsgálás előtt félretájékoztat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.