A szent életű embereket álmaikban, meditációjuk közben látogatta meg Jézus vagy Mária. Kegyhelyek, kegyképek, kegytárgyak emlékeztetnek közbenjárásukra, csodáikra. A 19. század közepétől Mária (ritkán Jézus is) már teljes valóságában (szemtől szembe) jelenik meg közöttünk (szinte valamennyi földrészen), bizonyítékául annak, hogy egy más dimenziójú örök létezés veszi körül mulandó világunkat.

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
nagyon érdekes írás. pl nem tudtam, hogy a fatimai 3. jóslat részben a pápa elleni merényletről szólt. sokáig háborogtam azon, hogy gondolja a katolikus egyház, hogy titokban tartja? aztán nem is figyeltem az ezzel kapcsolatos híreket.
gondolkodo
A hit és az akarat teremtő erő. A Biblia szerint Jézus már tudta ezt, hiszen azt mondta: "Ha akkora hitetek lenne, mint egy mustármag, hegyeket mozgathatnátok meg vele!"
A hit teremtő erő, (láttam!) hipnózisban lévő személynek azt mondták: izzó vasat érintenek az ujjához, a hurkapálca azonnal égési hólyagot húzott.
Hiszem azt, hogy ezek a személyek tényleg látták, amit láttak és ettől még nem elmebetegek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.