Jócskán megoszlanak a vélemények arról, működhet-e két ember kapcsolata úgy, hogy közben máshol, mással is keresik a boldogságot. A nyitott házasságként emlegetett formáció mindenesetre számos kérdést felvet, melyek közül az egyik – de talán a leglényegesebb - az, hogy vajon miért van együtt két ember, ha úgy gondolják, kalandozások nélkül nem lenne életképes az együttélésük?

Forrás: medizona.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
Számtalan oka lehet 2 ember együtt maradásának!
Garnela
Sziasztok) Hát nálam ilyen esetben az ajtó nyílna ki ..amin ki lehet sétálni)
ugyeugye
@kiwi: azt hiszem itt sincs örökérvényű igazság.
csak tudod ha egy harmadik belép a kapcsolatba, ott sebek maradnak. még ha nem lesz válás a vége, akkor is.
az a jó, ha nem hagyjuk, hogy megromoljon, kihűljön a kapcsolat. mint mindenen, ezen is dolgozni kell folyamatosan. a barátainknak is szoktunk a kedvében járni, nem kell leszokni arról sem, hogy a férjnek, feleségnek kedveskedjünk. Lehet ez egy kis szelet kedvenc sütemény vagy egy mozijegy is, egy simogatás :) nem kell óriási dolgokra gondolni.
kiwi
@ugyeugye: igazad van, nincs örökérvényű igazság, mindig csak személyre és kapcsolatra szabott igazság. vannak barátaim, akiknek mindenek felett fontos a hűség, és valami örökre megszakadna, ha egyikük félrelépne, nem tudnák együtt folytatni tovább, egy életre megmérgezné a kapcsolatukat. és vannak olyan barátaim is, akiknek mindennél fontosabb a személyes szabadságuk, akár annak az árán is, hogy megcsalják. ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni.
zia
Nem tudom elképzelni, hogy ez hosszú távon működhet.
Bizonyára van olyan hogy egyik fél félrelép, de amiről nem tudok az nem fáj......
A beleegyezésemet semmiképpen nem adnám ahhoz, hogy megcsaljanak.....bár nyitott kapcsolatnál ez már nem megcsalás.
Nyitott kapcsolat szerintem nem egészséges dolog. Egy ilyen kapcsolatban olyan sebeket adunk és kapunk, amelyek talán soha nem gyógyulnak be. Vagy szeretek valakit és akkor csak az övé vagyok, vagy elmegyek és élem az életemet a "másikkal".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.