Lelkivilágunk alaposabb megismerésével boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásaival szinte senki nem foglalkozott.

Forrás: astronet.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Egyszerű, világos, "toborzó szöveg".
Ami nálam (és ez nagyon szubjektív!) értékcsökkentő:
- nem tartom észérvnek azt a kitételt: van, mert az ókorban is ábrázolták,
- az én szememben nagyot csökken anak a "tudományos" cikkek értéke, ahol az elvártnál nagyobb szóhasználati hibát vétenek!
Egy "tudományosan alátamasztani kívánó" cikk írójától elvárom
- a minnél kevesebb olyan idegen szó használatát, amire van megfelelő magyar szó vagy kifejezés,
- ha már idegen szavakat használ valaki, tegye jól!
(Pátia: érzés; szim- [előtag]: együtt; un- [előtag]: ellen-/angol/; tehát, ha valaki "együttérzés" helyett "szimpátiát" használ, lelke rarjta!, de ne toldják meg más nyelvből vett fosztóképzővel! A "szimpátia" ellentettje nem"unszimpátia" [ellen-együttérzés], hanem "antipátia"!)
Nem a szavaon akaok lovagolni, de ha bárki is műveltként akarja magát elfogadtatni, vigyázzon arra, hogy annak is lássék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.