Alsópáhok a Balaton észak-nyugati részén helyezkedig el, Hévíztől 2, Keszthelytől kb 6km távolságra. A helység szerintem falu és emlékeim szerint eléggé rendezett, szép hely. A Kolping Hotel a falu közepén helyezkedik el, nagyjából teljesen észrevétlenül. Értem ezalatt azt, hogy nem üt el a faluképtől, szépen beleilleszkedik. A szálloda specialitása, hogy nem egy épületből áll, hanem több közepesből. Ezek az épületek/lakószárnyak fedett és fűtött folyosókkal vannak összekötve (az étterem, wellness rész és recepció is).

Feltöltő: Nagy Attila
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@nagyatis: az az igazság, hogy Hévízen nyaraltunk és onnan mentünk el Kehidára, nekünk egy nap elég volt.
Ahogy Evikati mondja - nagyon drága hely :(
Nagy Attila
@ugyeugye: Én még odáig nem jutottam el, hogy az árakat megnézzem :) Láttam 5 évvel ezelőtt róla fényképeket és nagyon megtetszett. Most már meg fogom nézni az árakat. Ár/érték arányban is drágának számít?
Vera1944
Kehida nagyon jó fürdőhely. Közben megnéztük a Deák emlékházat is.
ugyeugye
@nagyatis: tudod minden nézőpont kérdése. mi annyira nem vagyunk oda az élményfürdőkért, nekünk egy napra elég volt. A fürdőhöz tartozó szállodát mi drágának találtuk, mikor a neten nézegettük. Mivel azonban nem laktunk benne, így nem tudom megítélni, hogy az ellátás magas színvonala miatt kerül-e annyiba vagy csak a divat miatt.
Általában keresni szoktuk az akciós utazásokat, az mindig jobban megéri. Múlt héten az utisugo.hu oldalon nézegettem akciós ajánlatokat, de ha megrendeled a welnesshetvege.hu hírlevelet, ott is rendszeresen kapsz kedvezményt. :)
Nagy Attila
@ugyeugye: Értem, kösz a honlapinfókat. Meg fogom nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.