A Jobbik elnöke, Vona Gábor az a személyiség, akinek tevékenységét, szavahihetőségét még a lakosság azon része is elismeri, amely elutasítja a párt tevékenységét.

Forrás: Bulváros
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Én még hiszek ennek az embernek!Még nem rontotta el a rendszer.Bízom benne.
Sok Sikert!
Győzzön a Jobbik!
MaxGraf
@rodeokutya: A Vona egy hiteles magyar személy.A Jobbikal,a Magyar Gárdával egyetemben.Ezért támadják a bünözö megélhetési politikusok,meg a cigány bünözök.Félnek az elszámoltatástól.
rodeokutya
@MaxGraf: Illetve nem találnak rajta fogást!Az összes többinek mint Pl.orbán vaj van a füle mögött méghozzá nem kevés.Neki könnyű szorongatni a tökét mivel ő is bűnös.Ezért nem történt előrelépés az elmúlt 20 évben.
Nagyon bízom benne,hogy nem tudják megvenni Gábort és mindig megmarad a haza iránti hűsége!Hallottam beszélni,én ilyen embert képzelek el magyarország élén!
Már várom a napot amikor megnyeri a Jobbik a választásokat és elindul magyarország a fellendülés felé!

Szebb Jövőt!
eberti
A Fidesz és az Mszp jobban tart a Jobbik és Vona Gábor sikerétől,mint egymástól...
ariel
@eberti:
A "sötétség" joggal tart a "világosságtól" mert a világosságban megszünik a sötétség hatalma.
antjud69
1.5 éve "még csak" Jobbik szimpatizánsként bejelöltem az Iwiw-en és írtam neki egy dícsérő levelet,az egyik cikkére reagálva,még aznap válaszolt......és még most is,igaz közben "munkakapcsolatba"is kerültünk.Ezzel csak arra akartam utalni,hogy annak ellenére hogy ilyen fiatalon ő vezeti a Jobbikot,nincs elszállva magától,egy rendes szavahihető hiteles politikus,akikből nagyon kevés van sajnos....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.