A csodás tengerpartok, a türkizkék tengerrel körbevett smaragd szigetek és a távoli vidékek ősi romjai lélegzetelállító látványt nyújtanak, de akkor se fájjon a szíved, ha csak képen láthatod őket. Vedd célba helyettük a varázslatban szintén nem szűkölködő közeli tájakat - ha nincs ötleted, elsőként a következő hármat!

Forrás: femina.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Attól tartok, hogy én úgy fogok meghalni, hogy egyiket sem láttam. És még sokan vagyunk igy.
furfang
@ugyeugye: Kétszer voltam Erdélyben, de Segesvár kimaradt, mint írod meseszép. Ahogy olvastam a történetét, az sem semmi! Genfben jártam és Európa nagyon sok várasában Istennek hála, megadatott. Mondhatom, Budapest mindezek ellenére szó szerint megríkat, amikor a Duna parton állok, például egy tavaszi napsütésben, és átnézek a Várra, és a Halászbástyára, de ugyanígy fordítva is, pl. a Citadellától ellátni a Parlement felé és a Nemzeti Színház felé is, egy nyári estén jártunk arra, ki volt világítva minden, eszméletlen szép volt!!! Sajnos most le van pukkadva a belváros és általában a város Demszky nem javított csak rontott rajta, elpiszkolódott, kutyaszaros, hajléktalanos,a járművek büdösek, avultak, a Déli környéke például, a parkjai tele vannak hajléktalannal, az ürülékük szagától úszik a környék szóval tele van bajjal Budapest, de erről nem a város, hanem a vezetői és a lakosai tehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.