Hátba rúgott egy mentőst újraélesztés közben a beteg egyik hozzátartozója, a szakembernek és két társának csak rendőri segítséggel sikerült elhagyniuk a helyszínt.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alexandrosz
Na ezért nem jó ha olyan hírt közölnek ami félreérthető lehet az "elkövető"hova tartozását követően.Az elkövetőt azért tettem az elébb időzőjelbe mert ezt az egyént én nem tartom embernek,ha ilyen dolgokra képes.
Evikati
Az újraélesztésnél erősen nyomkodják a beteg mellkasát, azt gondolhatta a hülye, hogy bántják a hozzátartozóját. Meg fogja tenni a feljelentést a mentős ellen, súlyos testi sértés miatt:-(
ember
@Evikati: Állítólag a kisgyerek is megijed, ha kefélni látja szüleit, mert azt hiszi, apa bántja anyát, azért adnak ki olyan hangokat. Bizony, ilyen a psychologia.
lakatosbs
@diario30: Az hogy ki milyen származású - viselkedéstanilag - fontos lehet, de ami még ennél is fontosabb, az hogy mit tett, mit tesz és mit akar tenni?

Nos Morvai Krisztina eddigi tetteivel nincs baj, nekem pl. lényegesen több bajom van a Fidesszel, mégpedig azzal, hogy mit nem tett?

Természetesen azért figyelni kell, de ismerve a Jobbikot, meg a Magyar Gárdát, nem félek, hogy valaki csak sima karrierizmusból csatlakozott hozzájuk.
Volt már ilyen, azután katapultálva is lettek. Pl Kovács Dávid és körei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.