Nincsenek pontos adatok arra vonatkozóan, hazánkban hányan viselnek magukon tetoválást, de az elmúlt években számuk egyre nő. Az utcán sétálva számtalan szebbnél szebb képpel találhatjuk szembe magunkat, melyek emberi bőrre készültek. Van, aki igazi műremeknek tartja őket, és akad, aki szerint a részletező, professzionális munka még nem művészet.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
én úgy általában nem szeretem a tetoválásokat, mert a legtöbb sablonos, ötlettelen és unalmas. de ha különlegeset látok, ami valóban elmond valamit a gazdájáról, akkor rendben van. tegnap pl. láttam egy kétméteres félvér srácot, érdekes tetoválással, na az, rendben volt. meg ismerek egy lányt, akinek kis pajkos ördög van a vállán, és baromira illik hozzá. ha ad valami pluszt, és látom, hogy a tetkó meg a gazdája egyben van, működik harmonikusan, nem pedig olcsó divat és majmolás, akkor oké.
Vera1944
Én a bőrrákra gondolok egyfolytában, amokor nagyobb bőrfelületen látom a tetkót. Amúgy nekem soha nem tetszett. Apámnak is volt, aztán később szerette volna eltüntetni. Ded akkor még nem volt erre mód.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.