Óriási elismerést zsebelhetett be virtuális rajongói táborától a héten a Lifejune nevű rockzenekar. Az amerikai Rock the Dash, interneten meghirdetett verseny harmadik helyezettjeként végzett banda ezután meg sem akar állni a sztárzenekaros világhírig.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

potyo
gratulálok srácok, csak így tovább, remélem sokan felfigyelnek majd rátok!
faragoo
Végre valakik a magyar könnyűzenében napjainkban, akikre büszkék lehetünk........ és nem csak ez az igénytelen alter mozgalom, hanem igazi dallamos igényes zene, jók vagytok srácok! Lifejune, ezt a nevet megjegyzem.
akos325
Végre kezd akkor felébredni a hazai zene ipar, csak kár hogy nem az ilyen igazi tehetségeket nyomják itthon a tévékben hanem minden szart, pedig a Lifejune féle bandáknak kéne több teret adni.... sztem
bulvar
minden elismerés! indexre is kiteszem őket.
bius89
Ügyesek vagytok srácok, nagyon szupiiiii:D És megnéztem a zenéteket is és nekem nagyon bejövős. Igényes. dallamos, és jó hallgatni! Pusz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.