Egerszegi Krisztina mától nyugdíjas. Na jó, ez így szó szerint nem igaz, de az tény, hogy az olimpiai bajnok úszónő ma ünnepli 35. születésnapját – Isten éltesse! –, s mostantól jogosult az ötkarikás aranyérmeseket megillető járadékra.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@menasagh: tesz is. az érdi gyerekek sehol nem tudtak úszni, ők építettek egy kis tanmedencét, ahol azóta az ovisok és a kisiskolások oktatáson vesznek részt.

ez a nyugdíj meg egy hülye szó 35 éves élsportolóval kapcsolatban. de most gondolj bele tényleg jobban, h van olyan élsportoló, akinek az egész élete a sportpályáról, hajnali uszodákról szól, sem ideje, sem energiája arra, hogy normális egzisztenciát építsen ki. a nemzeti himnusz és a zászló viszont általa szól az országnak. az ilyenektől sajnálni ezt - ne haragudj barátom, nekem savanyú hozzáállásra vall. az utóbbi időben a hsz-eiden is érződik valami, sajnálom, ha rossz dolog történt veled. de az összes kommentelővel szemben azt képviselni, h nem érdemli meg, mégiscsak elgondolkodtató.
Szép napot :)
gesa
@ugyeugye: nem jól értelmezed menasagh véleményét ő nem egérkétől sajnálja, hanem azt mondja ilyen alapon még nagyon sok embernek járhatna ez a "nyugdíj".
gcsabi
@menasagh: Megint egy agybeteg bulvárcím!
A járadek meg a nyugdíj annyira nem ugyanaz, hogy csak egy blikfangos címet kereső ujságíró képes társítani egymással, itt meg megint egy elcseszett címen rugóztok!
Nem tudom hány 5-szörös olimpiai- és világbajnok, többszörös világcsúcstartó bányász van, akinek a tiszteletére annyiszor játszották el a himnusz, pár tizmillió ember fülehallatára?
Na ez kb. olyan szintű összehasonlítás mint ami itt "leíródott".
Bányász ugyan nem voltam, de úsztam versenyszerűen jópár évet. Napi 2-3, 2 órás edzés, aminek nagyrésze a fájdalomküszöb hol egyik-hol másik oldalán folyamatos oxigénadósságban telik, azért nem ugyanaz mint a strandon locsi-pocsizni. Mindezt kb. 8-9 éves kortól hosszú évekig nap mint nap.
Egér a pályafutása alatt többet tett az országért mint nagyon sok ember egész életében, és ezmellett megmaradt egy kedves szeretni való Embernek.

juliaschadt
Köszönöm a felejthetetlen perceket egérkének!!! ,grt-la.
zsolti
@menasagh: hú mekkora vaskos populizmus! maradjunk annyiban, hogy ez a nő picivel többet tett az országért, mint bármelyik általad kiválasztott háromszáz bányász együttvéve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.