Arról már talán sokan hallhattak, hogy akadnak olyan sztárok, akik sok dolgot megtesznek azért, hogy foglalkozzanak velük, azt pedig már csak sejteni lehet, hogy Gáspár Győzőt is az ilyen hírgeneráló hírességek közé tartozik, és Hajdú Péternél épp ez verte ki a biztosítékot! A Tabu Tv-nek adott interjújában ugyanis keményen bírálta a showmant.

Forrás: Bulvársport.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Hiszen nem is tudnak igazat mondani.......azt tanulta, győzike mindig hazudik.......
gesa
A "hírgeneráló híresség" közé való. Na, erre az esetre is mondható:Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Vagy: Az egyik kutya másik eb sem rossz hasonlat. "Mindenki" Győzikéje úgy vonul be a média történetébe, mint a "só" csörgősipkás bohóca. Ám ügyeletes bohócok mindig voltak, vannak, lesznek. A nívós bohóc mutatványt szeretem, de a silány bohóckodás csak szánalmat kelt bennem és még sok más emberben is. Ettől függetlenül díjazni kell bátorságáért, kitartásáért,a mindenre való elszántságáért ami mégis csak pénzt vitt a házhoz. Azért viselkednek vele toleránsabban mert a Romantic embereként emlékeznek még rá, amelyik azért a slágereivel adott néhány kellemes pillanatot. Legalábbis nekem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.