Mivel nem súlyos betegség, ezért nem teszik kötelezővé az új A(H1N1) influenzavírus elleni védőoltást - mondta a Világgazdaságnak Falus Ferenc tiszti főorvos.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@zsuzsu: tudom és azt is, hogy maga a betegség mit okozhat.
Pár éve mezei influenzám volt, gondoltam semmi az nekem. Kurva nagyot tévedtem,
zsuzsu
@zia: Én sohase oltattam be magam influenza ellen,mert nagyon féltem a mellékhatásaitól,mondjuk nem is voltam influenzás.De tényleg nem hiszem el hogy nincs mellékhatása ,miért nem közlik hogy az emberek ténylegesen tudjanak mérlegelni? Én már azt is eltudom képzelni hogy ezt a vírust valakik előállították hogy besegítsenek a természetnek,hiszen már túl sokan vagyunk a földön.A természetes kitválasztódás ,avagy hadd hulljon a férgese. című projekt keretében Paranoiás vagyok? Igen
zia
@zsuzsu: Nem! Olvastam erről egy cikket, tudósok sem értik, hogyan alakult ez ki, ott olvastam, valószínűleg mesterségesen lett előállítva.
zsuzsu
@zia: hát ez az..nem ez lenne az első vírus amit mesterségesen állítottak elő,csak amikről tudunk és hány lehet amiről nem,mert a teljes leszerelés a biológiai fegyver kutatásra nem vonatkozott de nem ám.nem pihennek a fiúk ott Új-Mexikóban és gondolom Kazahsztánban sem .Inkább legyek paranoiás csak ne legyen igazam.
zia
A halottak nem szexelnek, mégis szaporodnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.