Férfi és nő kapcsolatában különös paradoxon, hogy miközben férfivilágban élünk, a Férfi dominanciáját hirdeti minden, valójában a Nő a Világ mozgatója, értelme és célja. Ezt bizonyítják az evolúciós kutatások, ezt mutatja a hálószobák és budoire-ok ágyaiban születő történelem, és a vak is látja, hogy hiába a Férfié a Hatalom, mégis újra és újra meg kell hódítania, birtokba kell vennie a Nőt, mert végső soron mindig csak a Nő mondhat igent vagy nemet.

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cinti
elolvasva a publ-ot nagyon érdekesnek-értékesnek vélem az okfejtéseket. vménem szerint mindkét félnek a nő-férfi viszonylatban meg kell maradjon annak aki. A nő maradjon meg mindig nő ,szépsége a küllem és a belső tulajdonságainak összességéből , s akkor ,de nem biztos ,hogy valóban Ő tudja férjét okosan "irányitani". Szeretném ha az élet engem igazolna ,hogy olyan férjet, apát találtam aki szociálisan és genetikailag is hüséges lesz hozzám.Summázva nagyon értékes és érdekes volt számomra a cikk.
picike
Minden embernek kell,hogy legyen elsősorban önmagát elfogadó lelki békéje,de a külsőt lehet alakitani és kell is mindenkinek tőle telhető legjobb mértékben.de a nő az maradjon nőnek a maga szépségében,csodálatra méltóan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.