Soha nem hagyjuk otthon, izgatott öröm fog el, ha megszólal, szinte már nem bírunk élni nélküle - ez derül ki egy nem rég közzétett, a mobiltelefon használatot vizsgáló nemzetközi kutatás eredményeiből, amely szerint a modern ember szoros, nem ritkán igazi érzelmi kapcsolatot ápol készülékével.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vera1944
Ez bizony valóság., sokan már élni sem tudnának nélküle.
Nagyon sokan mobilfüggők lettek. Van nekem is, alig használom, ugyanúgy a vezetékes telefont is. (a múlt hónapban 430.-Ft. volt a számlám)
gesa
Igen, bár nehezebb lenne, de még annyi minden nélkül tudok élni, pl:a négyszázezres női táska, a nyolcszázezres kroki cipő nélkül, a 2 millás arany óra nélkül.........ezeket tudom nélkülözni. Ami nélkül nem tudok az a víz, a levegő, a föld .......ezek fontosak nekem.
anka
@gesa: - nagyon egyet értek Veled! - én is keveset használom a mobilt is meg a vezetékest is. Jóformán csak az előfizetést fizetem a vezetékesre , a mobilom meg kártyás és elég 3 ezer 2 hónapig.
cinti
emberek "haladni " a kórral!!! bocs: a korral, és igen van aki tudja mi a helyes értékrend.
Vera1944
@Ani57
Én május elejétől 5 e.Ft-os kártyával beszélek, még van rajta 285.-Ft.
gesa
@ani57: Tudod sokszor elcsodálkozom, amikor valaki telefonál mellettem, még annyi sületlenséget többször is elmondani egy beszélgetés alatt, nem semmi. Lényegtelen beszéd egy dobozba a semmiről, közben a zsebéből eltűnik a pénz. Nem hagyom magam befolyásolni, mindég annyit beszélek, mint amennyire szükség van. A locsi-fecsi pénzt hasznosabb dolgokra költöm, aminek van látszata, utálnám magam ha a férjem nehezen keresett forintjait könnyedén elherdálnám. Attól sokkal jobban szeretem és tisztelem.
cinti
@ kinek -kinek pénztárcája és igényeit szerint.
cinti
jaj arra kváncsi lennék, ha a kérdés igy szólna : Ön meg tud -e élni inet .nélkül. - na arra kéne valami frankó, adekvált választ. mert itt ubár azonkeresztül történik bizonyos szintü kommunikácó,
anka
@Vera1944: @gesa: - én még az sms-t is ritkán használom csak abban az esetbe ha valakit nem érek el és fontos a mondandom. Amig le írom addig el is mondom.
Vera1944
@Ani57
Az internet árát igy tudom megspórolni.
gesa
@cinti: Meg lehet internet nélkül is élni csak rosszabb lenne mert ismerjük, amíg nem volt addig is élni kellett. Viszont többet lehetett mutyizni a hírekkel, mert a rádió, tv az újság csak azt mondta vagy írta amit megengedtek. Most már tágabb a világ, kinyílt a tér......
cinti
@gesa: ebben is egyetértek veled, s fentebb irtam , s mint irtam kinek -kinek igénye-,pénztárcája szerint mobilozhat is, természetensen ,hogy valamit háttérbe kell helyezni, amennyiben a másikat tartja az ember fontosnak. . A mobil is egyfajta kommunikációs eszköz, aki akarja éljen vele , aki nem az pedig ne...szabad választási lehetősége mkinek van.
tmartyn75
én nagyon jól meglennék mobiltelefon nélkül, mert..

... bocsi, mennem kell, mert mind a négy mobil egyszerre csörög!...
piros-fehér
@gesa: Igazad van.Lehet ezek nélkül élni legfeljebb néha nehezebb.Az üzletnek kell de én sokszor kikapcsolom.A net meg tényleg nem csak bulvár és média mint a tv és az újság.Én a legtöbbször könyvtárként és keresőként használom...no meg fórumozni.Jó ha valaki kinyilváníthatja a véleményét...persze ha nem tiltják le.
cinti
" a szabad válsztási lehetősége mkinek megvan, s olvasom van akinek még jó humorérzéke is , azt dijazom....))
szöszmösz
Az én mobilom mindig máshol van, mint Én.
cinti
@piros-fehér: igy igaz, de , ha mint munkaeszközt használja valaki, abból még profitál is, netán meg is él -het úgyátlagosan / munkahelyen könyvelni, adóbevallást késziteni ectr.-ectr. egyszóval okosan lehet vele dolgozni és szórakozni is.
bigyibogyo
en a telefont boraszto agressziv dolognak tartom. akkor kell vele foglalkozni mikor csorog, ha jo epp ha nem
szurokkel oldottam meg,h ne hivogassanak ezs nelkul :) csak olyan szamrol lehet hivni ami benne van a telefonkonyvben, es a nap nagyreszeben igy is nemitva van
aki akar igy is megtalal. aki meg nem er utol az nem is akart :)
ugyeugye
a válaszom igen. egyébként roppant praktikusan megodottam, h nem csörög állandóan. van egy "szolgálati", ami csak munkaidőben van bekapcsolva. A családi ingyenest is megszüntettem, mielőtt bárki "drogossá" vált volna a témában. Csak fontos ügyben telózunk, ha kell. Tudjátok, milyen tanulékonyak az emberek? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.