Soha nem hagyjuk otthon, izgatott öröm fog el, ha megszólal, szinte már nem bírunk élni nélküle - ez derül ki egy nem rég közzétett, a mobiltelefon használatot vizsgáló nemzetközi kutatás eredményeiből, amely szerint a modern ember szoros, nem ritkán igazi érzelmi kapcsolatot ápol készülékével.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
piros-fehér
@gesa: Igazad van.Lehet ezek nélkül élni legfeljebb néha nehezebb.Az üzletnek kell de én sokszor kikapcsolom.A net meg tényleg nem csak bulvár és média mint a tv és az újság.Én a legtöbbször könyvtárként és keresőként használom...no meg fórumozni.Jó ha valaki kinyilváníthatja a véleményét...persze ha nem tiltják le.
cinti
" a szabad válsztási lehetősége mkinek megvan, s olvasom van akinek még jó humorérzéke is , azt dijazom....))
szöszmösz
Az én mobilom mindig máshol van, mint Én.
cinti
@piros-fehér: igy igaz, de , ha mint munkaeszközt használja valaki, abból még profitál is, netán meg is él -het úgyátlagosan / munkahelyen könyvelni, adóbevallást késziteni ectr.-ectr. egyszóval okosan lehet vele dolgozni és szórakozni is.
bigyibogyo
en a telefont boraszto agressziv dolognak tartom. akkor kell vele foglalkozni mikor csorog, ha jo epp ha nem
szurokkel oldottam meg,h ne hivogassanak ezs nelkul :) csak olyan szamrol lehet hivni ami benne van a telefonkonyvben, es a nap nagyreszeben igy is nemitva van
aki akar igy is megtalal. aki meg nem er utol az nem is akart :)
ugyeugye
a válaszom igen. egyébként roppant praktikusan megodottam, h nem csörög állandóan. van egy "szolgálati", ami csak munkaidőben van bekapcsolva. A családi ingyenest is megszüntettem, mielőtt bárki "drogossá" vált volna a témában. Csak fontos ügyben telózunk, ha kell. Tudjátok, milyen tanulékonyak az emberek? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.