Ha megér Neked fél percet, hogy a problémád kivesézzük, részletesen kitárgyaljuk és hatékony megoldást találjunk rá, akkor most van itt az idő, hogy szavazz.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@cinti: Ha egy házaspár, vagy csak szimpla társak közötti viszonyromlást nem tud egy harmadik helyrehozni. Ha én csalok, vagy engem csalnak, ott egy harmadik mit tud tenni ? Amikor oda jutnak, hogy más kell rendet tegyen a életükbe, azt jobb ha végleg abba hagyják, mert az csak színlelés lesz de igazi kapcsolat soha.
cinti
@menasagh: csak annyiban adok igazat, ha valamelyik fél félrekufircol, de egy kapcsolat, házasság , párkapcs-nak nem csak e-miatt kerülhet válságba. Ha megtudnám ,h megcsalatott nő vok. , már irtam ,hogy még segitenék is csomagolni a férjemnek.! Arról irtam , ha esetlegesen más egyéb sérelmek miatt nem tudják ki-megbeszélni egymással az "elfojtott sérelmeket" .
menasagh
@cinti: Nem is tudom...az egész olyan Mónika show-nak tűnik, amikor a más vállán, más közreműködésével kisírják titkaikat. Szerintem addig nem szabad belevágni az ilyen dolgokba, amíg nem ismerik kellően egymást, és akkor elkerülhető a közvetítő.
gesa
Már a házasságom elején vettem egy kengurut, ő mindent megold helyettem. Bocs! Majdnem mindent! Amúgy imádom a férjem, vettem is a kengurunak egy bokszkesztyűt kíméletből, szegény párom iránt.
cinti
gesa: amúgy mi is imádjuk egymást a férjemmel, kengurun még nem gondolkoztunk, remélem nem is kell .
denesmonika
@menasagh: Valóban az lenne az ideális, ha kellő ismeretség után házasodnának össze a felek, de a gyakorlat sajnos sokszor nem ez. Ezen kívül a házasság után hajlamosak az emberek másként viselkedni. Újabb élethelyzetek is adódhatnak, amit nem biztos, hogy tudnak megfelelően kezelni, ha nincsenek rá felkészülve, vagy egyéb okokból. Még akkor is, ha úgy érezték nagyon jól ismerik egymást.

A kapcsolatok működtetését is meg kell tanulni, és azt csak élesben lehet gyakorolni. Képességek, készségek szükségesek hozzá, és nem szégyen ehhez szakember segítségét kérni, ha elakadnak.

Én az erő jelének tartom, ha valaki ezt képes belátni, és hosszas eredménytelen próbálkozás helyett inkább gyorsan megkeresi a lehetőségeit a probléma megoldására.
Más készségek megtanulásához természetesnek gondoljuk, hogy igénybe vegyünk külső segítséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.