Budapest ― Nem gyávaságból, hanem biztonsági okokból nem ment tovább a TV2 Párbaj című műsorában Shady, aki miatt a műsorvezető, Vágó István teljesen kiborult.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cinti
A müsorvez. dönti el, hogy ki mit vállal be?! Amennyiben a hölgy igy döntött nem értem miért háborog Vágó István, egyébként nem igazán sikeredett ez a párbaj c. kvizmüsor./ c véleménye/
zia
Nem kell magyarázkodni! Nem ment tovább és kész! Az Ő döntése, Vágó meg azért borult ki, mert elvitte az 500 ezret...............
gondolkodo
"Kis hal is jó hal" - a mondás szerint.
Akik résztvesznek olyen műsorokban, nyerni mennek, nem tudásuk fitogtatni! Nyerni azért, mert bármekkora is az az összeg, amit haza visznek, az Ő számukra "nagy pénz"!
Nem bántom Vágót, de Ő is a "Ha nincs kenyere, miért nem eszik kalácsot?" hibát követi el. Vágó fizetéséért műsort akar csinálni, a játékos pedig életmódja javításáért nyerni akar. Antagonisztikus ellentét.
bombi02
Aki sokat keres, soha nem fogja megérteni, hogy az alacsony jövedelműeknek, vagy a munkanélkülieknek a kis pénz is sokat jelent!

Tisztelt Vágó István! Nem kiborulni kell, hanem beszélgetni a szereplőkkel, esetleg együttérezni velük, megérteni a problémáikat. Nagy kérés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.