Mit tehetsz akkor, ha a mostani kapcsolatodban is ugyanazt az elégedetlenséget érzed, ha előjönnek ugyanazok a bosszantó és megismétlődő hibák, amiket egyszer már átéltél?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lacaas
Szerintem egy nagy adag érzelmi intelligencia is kell ahhoz, hogy nemcsak ráébredj, hanem tudatosuljon benned és cselekedj is a problémákat illetően. Sokan annyira be vannak fásulva és annyira robot az életük, hogy még csak tudatában sincsenek annak, hogy valami nagyon nincs rendjén és változtatni kellene.
Meg a legtöbb ember csak legyintene az egészre....
denesmonika
@lacaas: igen egyetértek, de ha egy kapcsolatban már az egyik fél érzi, hogy valami nincs rendben, és ezt jelzi is párja felé, akkor már valami megindulhat.
Az érzelmi intelligencia nagyon sok és valóban fontos képességeket, készségeket foglal magába, melyeket lehet fejleszteni. Azt gondolom, hogy megéri, ha az emberben van ehhez kellő motiváció és kitartás.

Remélhetőleg hamarosan azért egyre jobban elterjed az a tény is, hogy van segítség, és van esély az életünk alakítására.
Majd pedig az eziránti igény, és az ismeretek terjedése is ráébreszti az embereket arra, ha valami nincs teljesen rendben a párkapcsolatukban, vagy az életük bármely területén, akkor mit kell tenniük.
menasagh
Ott, ahol ugyanazok a problémák jönnek elő, ott ne másba keressük a hibát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.