Először beszél meg nem született babájáról, és a be nem tervezett terhességéről Molnár Anikó, aki idén tavasszal vetélt el. A szőkeség szerint a sors jó döntést hozott, amikor nem született meg a kicsi, hiszen a jelenlegi élethelyzete nem alkalmas arra, hogy gyermeket neveljen. Arról nem is beszélve, hogy azóta árkon–bokron túl jár a hentesfiú, aki a baba édesapja volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

topapa
Kedves Anikó! Ne idegeskedj! Elég sok húron pengettél már, kellett volna olvasnod is egy-két dolgot mert bizony előfordul, hogy valaki terhes lesz. Persze kell hozzá egy hentes, aki relytélyes okból elmenekült. Vigyázz magadra, mert jön egy másik hentes.

Üdv. mindenkinek!
Selkirkrex
A babának több esze volt, mint a kedves "mamának".
bombi02
A babának mindenképpen jobb. Szegény, ha megszületett volna, néhány év múlva csak szégyenkezhetette volna az "anyja" miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.