Valóban mélyebb erkölcsiség ez, mint a világé: átruházza saját emberi méltóságát egy kezdődő és védtelen életre. De kínál-e megoldást a gyermekét vállalni nem akaró anyának?Nem lenne-e jobb a világ, ha csak igazán akart és szeretett gyermekekkel lenne tele, ahogy a tervezett és tökéletes népesség utópiájának álmodói elképzelik?

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Nem vagyok abortusz párti, de mélységesen felháborítanak az itt leírtak. Sajnos van olyan, hogy nem tudják vállalni a szülők egy gyermek felnevelését. Az sem igaz, hogy minden gyermeket örökbe lehet adni. Arról nem beszélve, sokkal nagyobb trauma az anyának, ha egy életképes gyermeket "dob" el magától, mintha az abortuszt választja. Vagy vegyük az erőszakban fogant gyermeket, nyilvánvaló nem tud az anya jó érzéssel gondolni a benne növekvő magzatra....és még sok mindent mondhatnék........
A fogyatékkal született gyermekek senkinek sem kellenek.
Legyen meg a lehetőség egy nem kívánt terhesség megszakítására, mintsem egy életen át szenvedjen a gyerek és a család is.........
kramermoni
Abszolute egyetértek @perta: nagyon nagy lelki teher meghozni egy ilyen döntést, mármint az abortuszt, de a szoc.körülmények és a család elsősorban a két szülő, s még ezen túlmenően is vményem szerint az édesanyanak legyen a joga ezt eldönteni.
Kakastoll
Ezt a végtelenségig lehet ragozni.
Ha a magzatot embernek veszik, akkor egy keveset visszább menve az ondót is annak lehet nevezni......Mit a lepedőre kennek, a kotonban marad, vagy a modern szokások szerint megeszik, ami visszaragozva kannibalizmus.
kramermoni
vááá@Kakastoll : szupi, jo a "levezetésed" , végül is eljutunk a dns-ig. ,várj megpróbálom leirni dezofiribonukleinsav....javitsd ki légyszi!!!!
Kakastoll
Dezoxiribonukleinsav ...én is másoltam....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok