A hipnózis segítségével történő gyógyítás során a páciens az élet és halál küszöbén átlépve régmúlt időkbe, távoli országokba, azaz saját korábbi éveibe, életeibe utazik. Teszi mindezt azért, hogy lásson, érezzen és - jelenlegi életében - gyógyuljon.

Forrás: astronet.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Mindenki hisz valamiben, és vannak ellentétes nézetek.
A magam részéről én is hívő vagyok, hiszek Istenben, mert másképp nem tudom megmagyarázni a világ keletkezését, ugyanis az ősrobbanással a a bajom, hogy ahhoz, hogy valami felrobbanjon oda sok minden kell, és azokat valaki, valami elő kell hogy állítja.
A reinkarnációval meg az a baj, hogy beszélünk a visszaemlékezésről meg minden ehhez hasonló dolgokról de az aki bizonyos dolgokra visszaemlékszik, az azt is kéne tudja, hogy akkor milyen formában volt jelen.
Ugyanis minden élőlány másként lát, másként ítél és másként emlékszik.
A mostani visszaemlékezők mind-mind emberi gondolkodással, látással, cselekvésekkel emlékeznek, ami azért is fura mer közben mit az előbb is írtam az idő is változik, és a környezet is.
Tehát hit és hit között is nagyon nagy különbségek vannak és szkeptikusok között is, mert mindkettő érvelése csak akkor érvényes, ha legalább megközelítő bizonyítékkal szolgál.
Kakastoll
@ugyeugye: Ne ilyen hamar, még folytatnám....:)
Az egész feltevés hasonlít az UFO-s mesékre....ott is minden zöld vagy nem zöld lényeket emberi alakba öltöztetnek, emberi karakterrel gondolkodással, viselkedéssel ruházzák fel....hát nem ennivalók ?....:)
qxy
Én is hiszem de vannak olyan kérdések amire nincs válasz és engem nagyon érdekel minden.Jó a pásztor is azt mondta feltételek nélkül hinni.De ha van kérdésem? minden vallás csak húzza a vállát és az egészben az a rossz hogy szapulják egymást holott egyet hisznek csak máshogy nevezik.Ja megközelítő bizonyíték?????sorba derülnek ki az egyház hamis dolgai és abba bizzak amit ők írtak?ÁT! Én mindig azt mondtam.Mindegy mit mond a pap, a pásztor, meg más szent ember aki ott fent ,,,,az a biztos.Ha szólsz hozzá bárhol, ő ott van.
Kakastoll
A reinkarnáció, az újjászületés, mind-mind egy tőről fakadt, az életről szóló etvitt értelmű kifejezés.
Reinkarnálódunk, vagy újjá születünk az utódainkba azáltal, hogy átadjuk tudásunkat, szokásainkat, felfogásunkat, hogy majd ők tovább fejlesszék, javítsák és ők is továbbadják. Ez a folyamat, és nem az hogy a kihalt kor tovább éljen.

Na most ámen....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.