A hipnózis segítségével történő gyógyítás során a páciens az élet és halál küszöbén átlépve régmúlt időkbe, távoli országokba, azaz saját korábbi éveibe, életeibe utazik. Teszi mindezt azért, hogy lásson, érezzen és - jelenlegi életében - gyógyuljon.

Forrás: astronet.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kakastoll
"Teszi mindezt azért, hogy lásson, érezzen és - jelenlegi életében - gyógyuljon. "

Szerintem meg azért mert buta....és bármit bevesz.
Ha tényleg reinkarnálódna a természet akkor a legtöbb ember elődje szarka lehetett, főleg a mainak, mert csal lopni tud mindenki.
messzelato
@Kakastoll: Én beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra......mit veszíthetek úgy is csak egyszer élünk! :))))
balage
messzelato: igen, vannak szuper, kétnapos tanfolyamok, jó sok pénzért, ahol hülyítik a népet, hogy ennyi idő alatt elsajátítja ezt a tudományt, utána pedig pácienseket is tud fogadni. Láttam egy ilyen "utaztatót" - szimbólumokkal dolgozott, és egészen vicces volt. Felvidított :-)))))
Kakastoll
@messzelato: :))))....Már eleve vesztes lóra tettél. Az t írod "egyszer élünk", akkor mi a francért iratkozol, vagy fizetsz olyan dolgokért amiben meg vagy győződve, hogy nem létezi ?.....:))))
gondolkodo
@messzelato: Akinek humora van, mindent tud, akinek humora nincs, mindenre képes!
Gratula Neked és a két követő hozzászólásnak!
Kakastoll
@gondolkodo: Remélem nem haragszol....?
gondolkodo
A "reinkarnáció" a szellemnek/léleknek új test felvételét jelenti, az előző HALÁLA UTÁN! Tehát, mint olyan, reinkarnációs hipnózis azt jelenti, hogy elkövetkezendő életébe vezeti az illetőt a terapeuta, ami úgyebár egyértelműen kizárt, mert a következő életet az ebből még hátralevő is meghatározza!
"A hipnózis segítségével történő gyógyítás során a páciens az élet és halál küszöbén átlépve régmúlt időkbe, távoli országokba, azaz saját korábbi éveibe, életeibe utazik." -- ennek neve:"regressziós" ("visszavezető") hipnózis! Tehát az idegen szavak helytelen használatától a magyar nyelv használata óv meg! Különben is: aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!
Kakastoll


@gondolkodo: De mivel az egész csak feltevés, hipotézis, elmélet, ezért ilyen nincs is....magyarul egy nagy marhaság.
ugyeugye
@Kakastoll: plusz aki csak kiváncsiságból akar ilyen szeánszon részt venni és eddig semmi baja nem volt, na akkor egy ilyen után tutira lesz.
messzelato
@Kakastoll: @balage: @gondolkodo: Igen mindekitől elnézést kérek de ez egy vicc, csak nem tudom írásba a hangsúlyt hozzátenni.Szóval ez úgy kezdődik, hogy: Két ember beszélget: Képzeld beiratkoztam..........

Szóval NEM nem iratkoztam be sehová és elnézést ha félre érthető voltam.

Viszont ismerek egy Táltost és ő szokott nekem érdekeseket mondani.Ezt persze valaki megint vagy elhiszi vagy nem de az biztos, hogy elég érdekes gyógyulásoknak voltam már tanúja.Ez lehet hogy csak pozitív gondolkozás vagy placebó hatás de neki működik és ez a lényeg.

qxy
Igen is van ilyen. mert amiről nem vagyunk meg győződve az már nem is igaz?Példa szoktál álmodni,szeretni gondolkodni,?Igen .De mégsem tudod bebizonyítani.Én sem hittem ebben míg egyszer úgy vitt a sors hogy betévedtem egy kis faluba messze tengerparton.Érdekes de mindent tudtam mi hol van merre kell menni (cipész,fodrász,pék, Ha nem volt megkérdeztem és volt itt pék de nagyon régen.Honnan tudj? Kérdezték mire én .Tudom de nem tudom honnan.ekkor kezdtem el vele foglalkozni én is elmentem egy ilyen hipnózisra.de rafkós voltam hárman mentünk el és kértem hogy egyenként vigyen vissza mindenkit az én előző életembe,majd a végén egyeztetünk.sikerült.
Kakastoll
@qxy: Erre mondják, Mese a tojó récéről....:)

Mert ha tényleg igaz lenne, akkor figyelembe kellene venni, hogy az a pékség, fodrászat, cukrászda mikor is létesült....mert ugye a mostani és a régi életünk között is el kell teljen némi idő a reinkarnációs folyamatok miatt és ez idő alatt az is lehet, hogy még nem is tudták mi a cukrászda......
Kakastoll
És még annyit az előbbihez, hogy ha mindenre pontosan emlékeztél akkor azelőtt is emberként kellett élj, ami kizárja a reinkarnáció elméletét, mert ott úgy írja, hogy más bőrben, más testbe, vagyis nem ugyanolyan emberként......
qxy
@Kakastoll: Kizárja nem zárja ki és ezt ki tudja mit lehet kizárni és igen is az 50 években volt már cukrászda az elmélet az meg elmélet csak az elmondott tapasztalatokon alapszik vagyis ott voltam ez tuti Amúgy volt egy könyv is amelyben ki lehetett számolni hol éltél.Na én kiszámoltam. 10 km. volt az eltérés.Állítólag halász voltam a tengeren.Meglepődtem én is azon amikor lent voltam a tengeren én is úgy kötöttem ki a csónakomat mind a halászok10-15.m-re a parttól.és a mai napig agyalok hogy kötöttem ki mert elfelejtettem.Azt mondta az agyturkász,Vannak olyan dolgok amit nem felejt el az ember vagy néha beugrik.
Kakastoll
@qxy: A hit dolgokban míg a világ lehet vitatkozni.......én jobban hiszek a több millió éves csontváznak mint az ilyen elméleteknek.
nanena
Mindig lesznek hívők és szkeptikusok. És egymást sosem győzik meg.
ugyeugye
@nanena: épp ezt akartam írni nekik :)))
Kakastoll
Mindenki hisz valamiben, és vannak ellentétes nézetek.
A magam részéről én is hívő vagyok, hiszek Istenben, mert másképp nem tudom megmagyarázni a világ keletkezését, ugyanis az ősrobbanással a a bajom, hogy ahhoz, hogy valami felrobbanjon oda sok minden kell, és azokat valaki, valami elő kell hogy állítja.
A reinkarnációval meg az a baj, hogy beszélünk a visszaemlékezésről meg minden ehhez hasonló dolgokról de az aki bizonyos dolgokra visszaemlékszik, az azt is kéne tudja, hogy akkor milyen formában volt jelen.
Ugyanis minden élőlány másként lát, másként ítél és másként emlékszik.
A mostani visszaemlékezők mind-mind emberi gondolkodással, látással, cselekvésekkel emlékeznek, ami azért is fura mer közben mit az előbb is írtam az idő is változik, és a környezet is.
Tehát hit és hit között is nagyon nagy különbségek vannak és szkeptikusok között is, mert mindkettő érvelése csak akkor érvényes, ha legalább megközelítő bizonyítékkal szolgál.
Kakastoll
@ugyeugye: Ne ilyen hamar, még folytatnám....:)
Az egész feltevés hasonlít az UFO-s mesékre....ott is minden zöld vagy nem zöld lényeket emberi alakba öltöztetnek, emberi karakterrel gondolkodással, viselkedéssel ruházzák fel....hát nem ennivalók ?....:)
qxy
Én is hiszem de vannak olyan kérdések amire nincs válasz és engem nagyon érdekel minden.Jó a pásztor is azt mondta feltételek nélkül hinni.De ha van kérdésem? minden vallás csak húzza a vállát és az egészben az a rossz hogy szapulják egymást holott egyet hisznek csak máshogy nevezik.Ja megközelítő bizonyíték?????sorba derülnek ki az egyház hamis dolgai és abba bizzak amit ők írtak?ÁT! Én mindig azt mondtam.Mindegy mit mond a pap, a pásztor, meg más szent ember aki ott fent ,,,,az a biztos.Ha szólsz hozzá bárhol, ő ott van.
Kakastoll
A reinkarnáció, az újjászületés, mind-mind egy tőről fakadt, az életről szóló etvitt értelmű kifejezés.
Reinkarnálódunk, vagy újjá születünk az utódainkba azáltal, hogy átadjuk tudásunkat, szokásainkat, felfogásunkat, hogy majd ők tovább fejlesszék, javítsák és ők is továbbadják. Ez a folyamat, és nem az hogy a kihalt kor tovább éljen.

Na most ámen....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.