A hortobágyi palacsinta hibátlan vendégváró étel, a külföldiek kedvence, azonban az éttermi gyakorlattal ellentétben ne előételként, hanem főételként gondoljunk rá.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
én ritkán eszek hortobágyit, mert édesszájú vagyok. inkább egy gundel. és azt nem is macerás elkészíteni. :)

@furfang: jó étvágyat!
Evikati
@furfang: turbózd fel és akkor még finomabb lesz:-)
Csatlakozom ugyeugye jókívánságához!
furfang
@ugyeugye: köszi, túl vagyok rajta, hát ezek a romok sehol se voltak egy friss, pláne rántott hortobágyihoz, de elcsapta az éhségem.
ugyeugye
@furfang: egészségedre!
egy jó csirkemell - én pénteken sütöttem. van egy jó receptem. ha érdekel, elküldöm privát üziben.
furfang
@ugyeugye: Igen kérem, falánk a család.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.