Sorozatfüggők vagyunk! Az AGB Nielsen Médiakutató Kft. felmérése szerint több időt töltünk kedvenc szappanopera-szereplőinkkel, kitalált orvosainkkal vagy nyomozóinkkal, mint a családunkkal. Esténként 260 percet, vagyis 4 óra 20 percet bámulja a képernyőt a magyar, és ez idő alatt főként a sorozatokat faljuk, egyiket a másik után.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Függünk.....a sorozatos átverésektől.
szaboria
A szomorú, hogy amikor TV-ni akarnak az emberek akkor csak sorozatok mennek.
csikknorisz
Van 1-2, amit nezek, kisebb-nagyobb rendszeresseggel. De a folytatasosakat ki nem allhatom.
bigyibogyo
@csikknorisz: en meg kifejezetten szeretem a 40 perces reszeket, a hosszu, tobb reszen (evadon) ativelo tortenetet, es az epizodok porgeset. most,h oszses elindult a szezon nezek aszem 11et. az egy heten napi 1.5 kb, azaz 1 ora :) (elnemtudom kepzelni,h jott ki a kozel 4 es fel ora)

@szaboria: rengeteg csatorna van. kizart,h ne tudj mast nezni ha szeretnel szerintem... port.hu/ ittmegtudod keresni ami erdekel. sot tud olyt is az oldal,h kivalasztod a kedvenc csatornaid es azokat szepen egymas melle helyezi.
szaboria
@bigyibogyo: Az attól függ ki a szolgáltattod.Megnyugtatlak a sorozatok helyet, vagy sportot nézünk, vagy tudmányos ismeretterjesztő csatornákat.
Kakastoll
Szóval nem szégyen TV-t nézni, és ha már nézed akkor nem árt mindenbe belenézni....így okosodik az ember.....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.