Figyelem: a következő írás a nyugalom megzavarására alkalmas kifejezéseket tartalmaz. Csak akkor olvassa tovább, ha lelkileg felkészült. Az esetleg megbotránkozást keltő szavak használata azonban nem öncélú.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Lehet ezt bárminek nevezni,de egy tény: országunkban naponta 2-300 ember válik munkanélkülivé sajnos, és mégsem aggódik értük senki!Igazi látványtervezés folyik itt és ha információm nem téves, akkor Bochkor Gábor leendő munkahelyén a foglalkoztatásáért évi 60 milliós -nem tévedés - gázsit jelölt meg.Na kérem, ennyit az Ő aggódásukról, a hallgatók hülyítéséről,szóval Lali királlyal és a többivel együtt komolytalan ez az egész! Mit tettek Ők ebben az országban azokért az emberekért, akik valóban munkanélkülivé, pénztelenné váltak, miközben Bochkorék is jól "lenyúlták" a rádiót a többiekkel együtt! Ennyit Bochkorék kínjairól!
petmail13
A neo fm már kezdi éjjel egyik hírébe hallottam valami költségvetés istenítő hírt
soksikert
Szalai Annamária, ha aláírta az ORTT határozatot, akkor aláírta azt is hogy képes aljas dolgokra és képes szemét módszereket, tisztességtelen magatartással alkalmazva előnybe részesíteni. Ha a magyar Bíróság nem utasítja vissza az ORTT döntését és nem szünteti meg az új rádiókat, akkor a magyar bíróság nem BÍRÓSÁG és inkorrekt nagy nulla. Ne hozzanak már több szégyent az országra!!! Elég szégyen, hogy Bajnai Gordon, vagy Orbán Viktor elnézte a két legsikeresebb rádió szétverését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.