BUDAPEST – A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát – tartja a mondás, és nem véletlenül. A Benkő-féle feleségvadászó villában is fény derült már egy-két füllentésre, a Blikk azonban egy újabb hamis állításról lebbentette fel a fátylat. Mégpedig arról, hogy Edit valóban a lantművész, vagyis ahogy ő hívja, „Dániel” mellett képzeli el a jövőjét.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
.... igen megfelelési kényszer és egy jó adag exhibicionizmus.
Selkirkrex
Az a nő, aki ilyen képeket tesz fel magáról az internetre nyilván nem tartós kapcsolatot keres :))) Nálam az ilyen nő neve K-val kezdődik és ...urvával végződik.
kriszti0223
szerintemandi csak megjátsza magát!Aki igazán szereti benkőt az az edit és aki ezt nem látja mind hülyeAndi csak azért feküdt le benkővel mert hiánya volt az az igasság
bigyibogyo
@Selkirkrex: veres pali bacsinak volt erre egy nagyon jo kis tortenete.
ha a bolcsoben a lany magahoz nyult akkor rautottek a kezere,elmondtak minden kurvanak. ha a fiu nyult magahoz, volt orom a hazban,h majd jol vegig dugja a falut, nagy kan lesz a gyerek. mar megint a kettos merce
zsuzsu
@bigyibogyo: Igazad van ! Egy nő ,ha szeret szexelni akkor kurva ha egy férfi akkor meg fasza gyerek ,.gondolják az elmaradott gyöpös agyúak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.