"Régen, ha megtetszett egy lány, és nagy nehezen rávettem magam, hogy kezdeményezni merjek, mindig megkaptam, hogy olyan furcsa fiú vagyok. Most meg hirtelen mindenki "édesezik". Ilyen édes vagyok, meg olyan helyes... Ja, és persze tehetséges. A furcsaság hirtelen átment édességbe. A fene sem érti ezt a világot! - fakad ki Tabáni István. A Csillag születik nyertese egy taxiban nyilatkozott a StoryOnline-nak.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
jo, en nem csak a vilagot nem ertem, a noket sem :) mind a venuszrol jott...
alapinejutka
Hát István nem lennék a helyedbe. Most megostromol sok csajszi. Ezek közül hogyan sikerül kiválasztanod a megfelelőt, ha kevés a tapasztalatod? Két lányt hallottam beszélgetni egy szőkét és egy szép barna lányt. A barna lány azt mondta: Ő akkor szeretett volna veled járni, amikor még teremőr voltál. Nagyon bejöttél volna neki. Így közismert emberként már nem. Szerinte az ismert ember előbb-utóbb (tisztelet a kivételnek) vagy nőzik, vagy alkoholista, vagy drogos lesz. Különben sem szeretné, ha a szerelmi élete a nyilvánosság előtt zajlana. Zavarná a sok rámenős nő. Kár, hogy nem tudtatok -illetve te még most sem tudsz - egymásról. A szőkének pont az ellenkezője volt a véleménye. Szerinte jó, ha egy pasinak pénze is van.
Ahogy hallgattam Őket arra gondoltam, hogy a barna lány - mellesleg szép és szerény- pont hozzád illő lenne. Biztos vannak ilyen lányok is, de nagyon nehéz megtalálni őket. Esetleg -ha hiszel benne- a sors talán egy ilyen lányt küld neked. Szerintem ne kapkodjál. Keresgélj, de ne ugorj bele egy kapcsolatba rögtön. Semmit nem szabad siettetni. Tapasztalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.