Az újonnan induló női csatorna, a FEM3 sajtóközleményben hivatalosan is megerősítette az eddigi híreket, tehát Gombos Edina tényleg ennek a csatornának az egyik arca lesz (a másik kettő Köböl Anita és Sándor Orsi), és két műsort kapott. Az viszont friss hír, hogy a műsorok, amelyek kedvéért Gombos otthagyta a Bumeráng csapatát, márciustól láthatók majd a képernyőn.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
Nem ugy volt,h kulfoldre koltozik a baratjahoz?
Amugy meg nem kedvelem. Meztelenul szerepel ferfimagazinokban, de ha valaki egy blogon azt irja,h megdugna azt rogton bezaratja.kepmutato.
safi
@bigyibogyo: nos, férjnél van már egy ideje, és van egy kislánya is. Talán hanyagold a dugós témát.
csutak
@bigyibogyo: És tudod-e mi a különbség Czombos Edina és egy képes lap között?
bigyibogyo
@safi: nowai. Irtak egy poen blogot, csak olynokrol akik onkent ledobtak magukrol a ruhajukat. es valami prud kepmutatasbol bezaratta. sosem lesz elfelejtve. Azert egyszer megkerdeznem tolem,h van -e arrol foglama hany embernel ragadt ossze a lap az o kepeinel az ujsagban...

@csutak: passz, meselj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.